Doğum Günün Kutlu Olsun xemrexxx

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
meryem-uzerli-ve-lara-.jpg

152,367 Mesaj sayısı ile Favori Forum'un en önemli üyelerinden olan @xemrexxx bugün doğum günü, bizden önce kendisini uğruna öleceği Meryem Uzerli ve kızı kutluyor . Onların yanın da bizim kutlamamız dan nekadar tatmin olur bilemem ama Fav 10 Ailesi olarak iyi ki doğdun iyi ki bu forumdasın :bhr:
Bu da kadın sultan karaktarlerine düşkün olan Emre ye en sevdiği karakterlerden bir hediye :Z
hulya-avsar-kosem-e-veda-ediyor-7015569.Jpeg

Ben kendisinin mesajlarında hiç ciddiyet aramadım . Çok eğlenceli birisi , keşke aktifliğini azaltmasaydı :(
Yıldız Tilbe nin büyük bir hayranı onunla partide eğlenmeye devam :Z

Doğum günü şarkısı :Z

Bu da adettir Mustim den :A En sevdiği şarkısı, Emre'nin hatta o bile konserine gitmiş ben gidemedim :(

@mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60 @destere @denizz19 @cookies @XanTier @S.G.A.T. @sokak sanati @xBUGRAx @vadikızı @Forumdash @gözlemci @pompy ve tüm Fav 10 halkı :Z:Z:Z

Son düzenleme:
@xemrexxx emremm teyzesinin kuzusu doğum günün kutlu olsun yeni yaşında ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olmanı bütün kalbimle diliyorum nice yıllara iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bu forumdasın Emre seni çoook seviyorumm:love1::kissingheart:keşke daha aktifliğin azalmasaydı yaa

Sana sultanını armağan ediyorum

yeni keşfettim bu sesi bir doğum günü şarkısı
Mutlu Ol Doğum gününde...her gününde mutlu oll....:love1:

Doğum günün kutlu olsun aşkım, nice benli ve bizli sağlıklı, güzel yıllara inşallah. :bhr: Bunlar da kaliteli hediyelerin. :Z

54665d34f6309a10e04836fc

CsnkyvWXEAA_MRz.jpg

meryem-uzerli-ve-lara-.jpg

152,367 Mesaj sayısı ile Favori Forum'un en önemli üyelerinden olan @xemrexxx bugün doğum günü, bizden önce kendisini uğruna öleceği Meryem Uzerli ve kızı kutluyor . Onların yanın da bizim kutlamamız dan nekadar tatmin olur bilemem ama Fav 10 Ailesi olarak iyi ki doğdun iyi ki bu forumdasın :bhr:
Bu da kadın sultan karaktarlerine düşkün olan Emre ye en sevdiği karakterlerden bir hediye :Z
hulya-avsar-kosem-e-veda-ediyor-7015569.Jpeg

Ben kendisinin mesajlarında hiç ciddiyet aramadım . Çok eğlenceli birisi , keşke aktifliğini azaltmasaydı :(
Yıldız Tilbe nin büyük bir hayranı onunla partide eğlenmeye devam :Z

Doğum günü şarkısı :Z

Bu da adettir Mustim den :A En sevdiği şarkısı, Emre'nin hatta o bile konserine gitmiş ben gidemedim :(

@mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60 @destere @denizz19 @cookies @XanTier @S.G.A.T. @sokak sanati @xBUGRAx @vadikızı @Forumdash @gözlemci @pompy ve tüm Fav 10 halkı :Z:Z:Z

@Çiğdem- Osmanlıdaki paralel devletleri vermişşsin @Çiğdem-
5Ki1oZGZ.jpg
Arka sokaklardaki yeni düşman vatan şaşmaz cinayetini işliyorlar Hakan komiseri vatan şaşmaz yerine koydular hediye bu @xemrexxx doğum günün kutlu olsun

@xemrexxx emremm teyzesinin kuzusu doğum günün kutlu olsun yeni yaşında ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olmanı bütün kalbimle diliyorum nice yıllara iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bu forumdasın Emre seni çoook seviyorumm:love1::kissingheart:keşke daha aktifliğin azalmasaydı yaa

Sana sultanını armağan ediyorum

yeni keşfettim bu sesi bir doğum günü şarkısı
Mutlu Ol Doğum gününde...her gününde mutlu oll....:love1:

Nice yıllara @xemrexxx :love1:
Al bu aralar bu şarkıya sardım :D

Mutlu yıllar Emre kaç oldun la 25 olması lazım :D
Hediyen :A
meryem_uzerli_001_58311_8115287.jpg

Berrak-Tuzunatac-Markafoni-9.png

Doğum günün kutlu olsun aşkım, nice benli ve bizli sağlıklı, güzel yıllara inşallah. :bhr: Bunlar da kaliteli hediyelerin. :Z

54665d34f6309a10e04836fc

CsnkyvWXEAA_MRz.jpg
sağolun canlarım ay iyi ki doğmuşum ben doğmasam siz napacaktınız :A neyse güzel videonuz için teşekkürler @Yiğitt seni ömüş yaptım artık kendi kendine evde fanteziler yaparsın @Çiğdem- sen pis yaseminsin:A

@Çiğdem- bu pis günü hatırlatmasaydın keşke ? bende diyorum bu aralıktan niye nefret ediyorum diye :)
al @xemrexxx bu da senin bebekliğinden kalan bir resmin belki sende yoktur resmine bak kendini imha et :) bak kimseye hediye vermedim ama seni pas geçemedim kıymetini bil gül ağa :)
stranger-things-season-2-pollywog-monster.gif

Yaa iyi ki mi doğdun yoksa niye doğdun mu karar veremedim :A Rabbim vermiş belamızı, Allah'tan gelene razıyız iyi ki doğdun :X

bu da hediyen
Hayalindeki çift :X
giphy.gif

giphy.gif