Doğum Günün Kutlu Olsun xemrexxx

Hayy allah belanı vermesin @destere bune derken bir açıldı ödüm koptu be tövbe tövbe
:F :F :F @xemrexxx @mrt-06 @Yiğitt @XanTier
neyseki sonunu iyi bağlamışsın lafın :) belanı vermesin yine iyi versin deseydin çok pis bozulacaktım :)

Yaa iyi ki mi doğdun yoksa niye doğdun mu karar veremedim :A Rabbim vermiş belamızı, Allah'tan gelene razıyız iyi ki doğdun :X

bu da hediyen
Hayalindeki çift :X
giphy.gif

giphy.gif

meryoş gibi bir değeri tosbağaya hediye edipte heder etme kızı :)

Mutlu yıllar Emre kaç oldun la 25 olması lazım :D
Hediyen :A
meryem_uzerli_001_58311_8115287.jpg

Berrak-Tuzunatac-Markafoni-9.png
bu hediyeleri ben alayım :) emreye ayşen gruda hediye etsen yeterli teyzeleri seviyor genelde :)

neyseki sonunu iyi bağlamışsın lafın :) belanı vermesin yine iyi versin deseydin çok pis bozulacaktım :)

meryoş gibi bir değeri tosbağaya hediye edipte heder etme kızı :)

bu hediyeleri ben alayım :) emreye ayşen gruda hediye etsen yeterli teyzeleri seviyor genelde :)
ben kaptım hepsi benim hem @Çiğdem- nerede senin dışarı bakan gözlerini oysun gelip :A

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara Emrecim. :D @xemrexxx

Hediyen;

maxresdefault.jpg

Küçük bir Showcu kardeşimizin çalışması. :bhr: @xBUGRAx @Yiğitt @Çiğdem-
tövbe de la bu ne lgbt bayrağı mı yaptın şovun logosundan :A

Kırgın Çiçekler'e dönmüş logo. :F

Doğum günü kutlu olsun @xemrexxx :bhr:
insan bir hancıoğlu konağı hediye eder cimri.ss

gözlerim hep içe bakıyorda duygularım dağınık :) hogatha duygularımıda esir alamaz :)
bedenime sahip olabilir ama ruhuma asla diyorsun yani :A

Yaa iyi ki mi doğdun yoksa niye doğdun mu karar veremedim :A Rabbim vermiş belamızı, Allah'tan gelene razıyız iyi ki doğdun :X

bu da hediyen
Hayalindeki çift :X
giphy.gif

giphy.gif

enseste karşıyım ben :A

Doğum günün kutlu olsun. :bhr: @xemrexxx

Hediyelerin:
24370232608_307140cff7_b.jpg

DQtdoYsX0AIGszd.jpg

natalie-dormer-crown-in-the-tudors.jpg
la totosu yere değen @destere şu hediyelere bak da cicili bicili rüyalar gör:A

insan bir hancıoğlu konağı hediye eder cimri.ss

bedenime sahip olabilir ama ruhuma asla diyorsun yani :A

enseste karşıyım ben :A
aslında biraz ısrar etse hepsinede sahip olabilir ama hogatha ısrar etmesini bimiyor :)

Aaa tam baskın anına geldim galiba :A yine kime bakıyor bu gözü çıkasıca :A :A :A
@S.G.A.T. pis pis hediyeler vermişte emreye, diyorum onları ben alayım sana daha iyilerini vereyim kabul etmiyor topaç :)

aslında biraz ısrar etse hepsinede sahip olabilir ama hogatha ısrar etmesini bimiyor :)

@S.G.A.T. pis pis hediyeler vermişte emreye, diyorum onları ben alayım sana daha iyilerini vereyim kabul etmiyor topaç :)
Aaa tam baskın anına geldim galiba :A yine kime bakıyor bu gözü çıkasıca :A :A :A
pis hediyeler berrakla meryoşum hogatha :A neyse bence bu sefer yırttın totoş destere ne de olsa çiğdem de berrakla meryoşu pis yaratıklar olarak görüyor laf etmez:A

Kadın hediyeleri verme @xemrexxx Korişi sana hediye ederseler onu ver @destere e
:A :A :A

koriş emrenin kıymetlisi kesinlikle kendisinden bile vazgeçer korişten vazgeçmez :)
neyse ben şu stranger ın son izlediğim bölümünü yorumlayıp finale geçiyorum hemen final çok heyecanlı izlemem lazım bir an önce yetiş bana hogatha :)

koriş emrenin kıymetlisi kesinlikle kendisinden bile vazgeçer korişten vazgeçmez :)
neyse ben şu stranger ın son izlediğim bölümünü yorumlayıp finale geçiyorum hemen final çok heyecanlı izlemem lazım bir an önce yetiş bana hogatha :)
Ohaa ne finali ayoll daha yarısındayım ben :F bu diziyi bitirmiş :A @MasacRE-