Doğum Günün Kutlu Olsun Tolstoyevski !

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,170
Puanı
1,060

Evet, doğru okudunuz,artık nihayet @Tolstoyevski 'yi kutlayabilecek bir doğum günü konumuz var ve çok gizli doğum günü tarihini artık öğrenmiş bulunmaktayız 🤗 Aslında Subat'ın son günleri doğum günüydü ama oluşan durumlardan dolayı konuyu sildirmek zorunda kalmıştım. Fazla ara girmeden bu önemli konuyu tekrardan açmak istedim😊

Forumumuzun az ve öz mesajlarını yazan, yazarken de uzunca yazan gizemli üyesi Tolstoyevski yeni yaşına girmiştir

Sevdikleriyle, ailesiyle ve bizlerle birlikte nice nice sağlıklı mutlu yıllar dileriz 🤗

Neredeyse hiç kutlama konun açılmadığı için hediyeleri bol keseden veriyorum🤗

Hediyelerin:

Senin sevdiklerin :

Bunlar da benim sevdiklerim:

ve

@Tolstoyevski 'nin ilkkez bir doğum günü konusu oldu, hediyelerle gelin

Reactions: Tolstoyevski
Nice senelere @Tolstoyevski 😁 MS'deki yarışmacı olduğun şarkıcıyı çok sevdiğini bildiğimden benden de sana onun en sevdiğim şarkısını armagan ediyorum. Efsane Barış Manço...

Konuyu okudun mu? Tols kapalı kutudur ve ilkkez doğum tarihini öğrenmiş bulunmaktayız

Bence gizlemek en mantıklısı

ve gizemli olanlar daha havalı oluyor

Reactions: blacklion
Bence havalı değil, bana korkaklık gibi geliyor. Tabi ki bu yorumumdan da başka anlamlar çıkarılmasın, tercih meselesi bu ve kimseyi zorlayamayız. Ama havalı gelmiyor bana, itici bile denebilir hatta.
Ben de eskiden öyleydim. sonra açıldım ve şimdi yine kabuğa çekildim
böylesi daha iyi.Keşke hep gizemli kalsaydım

Reactions: blacklion
@alperuz geçen kutlaman boşa gitmişti
haydi tekrar edebilirsin

Reactions: alperuz
ben kışı sevmiyorum yazı daha çok seviyorum
doğru valla
Yazı ben de severim ama Türkiye'nin yazı çok kavurucu. Normalde sevmem öyle sıcak ama biz hasretiz diye tatile geldiğimizde katlanıyoruz. En çok ta su içerken üstüme su dökülünce umursamamayı seviyorum. Eve gelene kadar zaten kuruyor
burası olsa hastalanırız hemen
aa bi de çamaşır asmayı seviyorum. 1 saate kuruyor

Reactions: Angelica

Ben fazla sıcağı sevmiyorum kaçıyorum güneşten halbuki d vitamini eksikliğim var durmam lazım ama duramıyorum boğuluyor gibi oluyorum onun dışında seviyorum yazı

Reactions: Dosi