The_Erinch
Favori Üye
Haydi öyle yapalım bakalım..Aferin evladımaElini öpmüş gibi say abisi
Buluştuğumuzda hesabı isterken arka kapıdan sıvışacam
Haydi öyle yapalım bakalım..Aferin evladımaElini öpmüş gibi say abisi
Ben evladımın cebinin doldururmHaydi öyle yapalım bakalım..
Sende gelirsin Yaşlı Kurt... Kafana kese kağıdı geçirip 2 delik açarız kimse tanımaz sözBen evladımın cebinin doldururm@dreamy
Mecalim yok evden cıkmaya zaten yaşliyim restorant şimdi koronovirüslüdür filanSende gelirsin Yaşlı Kurt... Kafana kese kağıdı geçirip 2 delik açarız kimse tanımaz söz
Haydi öyle yapalım bakalım..
Ben ödeyeceğim zaten ayıp ediyorsunuz.Ben evladımın cebinin doldururm@dreamy
Ooooo Yaşlı Kurt ödeyecekmiş baksana torun ödeyecek @Forumdash .. Alevli meyva sepeti, bir şarap, karışık ızgara ............ 😂😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄😄😄😛😛😛🍢🍗🍖🍻🍷🍻Ben ödeyeceğim zaten ayıp ediyorsunuz.
Teşekkürler kardeşim, yazman bile yeterli günü önemli değil, inşAllah hepbirlikte, sağlık dolu yıllarımız olur, sevgiler 🙏😍👍2 gündür forumda yoktum geç gördüm bu yüzden. Doğum günün kutlu olsun abi, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum.@The_Erinch
İsot görüntü harika... Hediyeler şahane... Sağol adamım benim, seviliyorsun 💕🍻Abi iyi ki doğdun, sevdiklerinle beraber nice senelere. Hediyelerin biraz gecikmeli geldi artık üşengeçliğime say.Özenle seçtim üçünü de. 🍻 @The_Erinch
Manisa’dan güzel bir görüntü...
Teşekkürler Eraycım, olsun önemli olan vakit ayırıp kutlaman,sevgiler 💕🙏Biliyorum biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.@The_Erinch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?