The_Erinch
Favori Üye
Haydi öyle yapalım bakalım..Aferin evladımaElini öpmüş gibi say abisi
![]()
Buluştuğumuzda hesabı isterken arka kapıdan sıvışacam
Haydi öyle yapalım bakalım..Aferin evladımaElini öpmüş gibi say abisi
![]()
Ben evladımın cebinin doldururmHaydi öyle yapalım bakalım..
Buluştuğumuzda hesabı isterken arka kapıdan sıvışacam![]()
![]()
![]()
![]()
Sende gelirsin Yaşlı Kurt... Kafana kese kağıdı geçirip 2 delik açarız kimse tanımaz sözBen evladımın cebinin doldururm@dreamy
Mecalim yok evden cıkmaya zaten yaşliyim restorant şimdi koronovirüslüdür filanSende gelirsin Yaşlı Kurt... Kafana kese kağıdı geçirip 2 delik açarız kimse tanımaz söz![]()
![]()
![]()
Haydi öyle yapalım bakalım..
Buluştuğumuzda hesabı isterken arka kapıdan sıvışacam![]()
![]()
![]()
![]()
Ben ödeyeceğim zaten ayıp ediyorsunuz.Ben evladımın cebinin doldururm@dreamy
Ooooo Yaşlı Kurt ödeyecekmiş baksana torun ödeyecek @Forumdash .. Alevli meyva sepeti, bir şarap, karışık ızgara ............ 😂😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄😄😄😛😛😛🍢🍗🍖🍻🍷🍻Ben ödeyeceğim zaten ayıp ediyorsunuz.![]()
Teşekkürler kardeşim, yazman bile yeterli günü önemli değil, inşAllah hepbirlikte, sağlık dolu yıllarımız olur, sevgiler 🙏😍👍2 gündür forumda yoktum geç gördüm bu yüzden. Doğum günün kutlu olsun abi, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum.@The_Erinch
İsot görüntü harika... Hediyeler şahane... Sağol adamım benim, seviliyorsun 💕🍻Abi iyi ki doğdun, sevdiklerinle beraber nice senelere. Hediyelerin biraz gecikmeli geldi artık üşengeçliğime say.Özenle seçtim üçünü de. 🍻 @The_Erinch
Manisa’dan güzel bir görüntü...
![]()
Teşekkürler Eraycım, olsun önemli olan vakit ayırıp kutlaman,sevgiler 💕🙏Biliyorum biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.@The_Erinch