Damien Duff
Favori Üye
gülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 dereceHakem katletti maçı, bir de bizim yedekler beş para etmez
gülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 dereceHakem katletti maçı, bir de bizim yedekler beş para etmez
@pompy reyise bu videoyu hediye ediyorumSenin yanına gelen birine ancak acırım ben
Birazda @MasacRE ler ile uğraş işte hep beşiktaşımızla değilgülme komşuna gelir başına demiştim bakalım erzuruma nasıl gideceksiniz hava -15 derece
Revenge
CW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydirRevenge
Berenin intikam dizisi yok muydu onun abd dizisiCW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydir ?A
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım daha doğrusu Berenin o dizisiniBerenin intikam dizisi yok muydu onun abd dizisiHani sen izlemem dedin ya 100 kez izle dememize rağmen
ABC dizisi cw değil
Evet ablası da öyleAaa tamam tamam şimdi hatırladım daha doğrusu Berenin o dizisini@Forumdash @xemrexxx
Pompy terbiyeli çocuktur ona öyle şeyler hediye etmeyin ?A
Ben iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60CW dizisimiydi hatırlayamadım ama @xemrexxx paylaştına göre @Forumdash ile bizim hoşumuza gitmeyecek birşeydir ?A
@Harunnn60 Böyle dizilerle kafayı buluyor işte ecünnülerden kurtaramıyorumBen iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60
Evet 4 'te bittiBen iki sezon izledim 3ü cektiler 4te bittiydi dimi @Harunnn60
hayır bee Emily en son intikamını almişti. o koltukta oturan kadını hastaneye tıkmıştı. Sonrası iptal olduEvet 4 'te bittiona da bakarım demiştin oda kaldı sanki
Senin yarım bıraktıklarına sayarsam ooo oo
Hatırladım sen o sezon bir ara bıkkınlık gelince direk sezon finalini izlemiştinhayır bee Emily en son intikamını almişti. o koltukta oturan kadını hastaneye tıkmıştı. Sonrası iptal olduBenim için dizi ozaman bitmişti zaten
Sizin dediklerinizide izliyoruz @ForumdashSenin yarım bıraktıklarına sayarsam ooo oo
Birileri izle dese anında izlersin ah ahh ...
Revege öyle saygısızlık yaptıgımı hatırlamıyorumHatırladım sen o sezon bir ara bıkkınlık gelince direk sezon finalini izlemiştinAz değilsin
Belli şemsiye elimde bekledim sen parfumle ıslana dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?