Yazmana gerek yok ben zaten seni biliyorum. 😉 Teşekkür ederim Umut'um benim.OFF herkes çok güzel dilekler iletmiş sana ve bana neredeyse diyecek hiç bir şey kalmamış. Bende sıradana kaçıp sağlıklı, bol başarılı ve mutlu bir yıl dileyeyim bari.
İyiki doğmuşsun Atacan'im. Nice mutlu senelere..
Teşekkürler Mustafa.Nice yıllara
Aaaa niye kızdın şimdi hepimiz bir gün amca/teyze olmayacak mıyız?aaaa sen yeni yaşını uzun yaşamak istemiyorsun anlaşılan cnm
görgü kurlalrını bilmiyormusun ayoll kadınlara yaşlı imaası yapılmazYazmana gerek yok ben zaten seni biliyorum. 😉 Teşekkür ederim Umut'um benim.
Teşekkürler Mustafa.
Aaaa niye kızdın şimdi hepimiz bir gün amca/teyze olmayacak mıyız?
Teşekkürler Akın'ım, sağolasın. Sen de seviliyorsun. 😉 Bu arada uzun zamandır yoktun hoş geldin.Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. @mrt-06 (Atacan'ım) sevildiğini bil güzel kardeşim.
Hiç o açıdan düşünmemiştim pardon. Demem Çikocum sen yeter ki iste.görgü kurlalrını bilmiyormusun ayoll kadınlara yaşlı imaası yapılmaz
eylül ayındada benim doğum bu konuda tek kelime edersen fena olur
Teşekkürler Berkan. "" bu da yeni moda herhalde. :Sİyiki doğmuşsun Mert.
Başka kim kullanmış ki? Uff hr yptğmı tklt edyrlr bktm. .ssTeşekkürler Berkan. "" bu da yeni moda herhalde. :S
İşte ilk sen yaptın yakında yapılır mesela ben çok özendim kesin ilerde taklit ederim. Uffff havalara gel.Başka kim kullanmış ki? Uff hr yptğmı tklt edyrlr bktm. .ss
Teşekkürler Abdullah.Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.
Teşekkürler Emrecim.gec oldu anca gordum. m
utlu yillar dilerim mertciim.
Teşekkürler gardaşım. Bu arada bu hafta jüriyim MS'de hadi yine iyiysin.Doğum günün kutlu olsun gardaşııım nice senelere inşallah şimdi gördüm.
Teşekkürler agam. 🙂Aga Doğum günün kutlu olsun @mrt-06
Teşekkürler kardeşim sağolasın. Allah hepimize uzun sağlıklı ömürler versin.Allah gani gani ömür versin Doğum günü kutlu olsun kardeşim ,Nice senelere Atakancım
Teşekkürler Yıldırımcım. Ne güzel dilekler böyle sağol, Allah hepimize mutlu huzurlu yaşlar nasip etsin.Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun benim canım arkadaşım.
Şaka bir yana allah sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu yıllar nasip etsin geç oldu kusura bakma konuya yeni giriyorum herkese topluca tebrik ediyorum. @mrt-06
ErrorTeşekkürler Yıldırımcım. Ne güzel dilekler böyle sağol, Allah hepimize mutlu huzurlu yaşlar nasip etsin.
O değil de şaka bir yana demişsin ne şakası yaptın da ben kaçırdım cümlende şaka yok.