Doğum Günün Kutlu Olsun mrt-06!

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. @mrt-06 (Atacan'ım) sevildiğini bil güzel kardeşim.:D

OFF herkes çok güzel dilekler iletmiş sana ve bana neredeyse diyecek hiç bir şey kalmamış. Bende sıradana kaçıp sağlıklı, bol başarılı ve mutlu bir yıl dileyeyim bari.:X

İyiki doğmuşsun Atacan'im.:love1: Nice mutlu senelere..
Yazmana gerek yok ben zaten seni biliyorum. 😉 Teşekkür ederim Umut'um benim. :Z

Teşekkürler Mustafa. :)

aaaa sen yeni yaşını uzun yaşamak istemiyorsun anlaşılan cnm
:F:F:F
Aaaa niye kızdın şimdi hepimiz bir gün amca/teyze olmayacak mıyız? :A

Yazmana gerek yok ben zaten seni biliyorum. 😉 Teşekkür ederim Umut'um benim. :Z

Teşekkürler Mustafa. :)

Aaaa niye kızdın şimdi hepimiz bir gün amca/teyze olmayacak mıyız? :A
görgü kurlalrını bilmiyormusun ayoll kadınlara yaşlı imaası yapılmaz:F

eylül ayındada benim doğum bu konuda tek kelime edersen fena olur
:A:A:A

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. @mrt-06 (Atacan'ım) sevildiğini bil güzel kardeşim.:D
Teşekkürler Akın'ım, sağolasın. Sen de seviliyorsun. 😉 Bu arada uzun zamandır yoktun hoş geldin. :D

görgü kurlalrını bilmiyormusun ayoll kadınlara yaşlı imaası yapılmaz:F

eylül ayındada benim doğum bu konuda tek kelime edersen fena olur
:A:A:A
Hiç o açıdan düşünmemiştim pardon. :( Demem Çikocum sen yeter ki iste. :A

Allah gani gani ömür versin :D Doğum günü kutlu olsun kardeşim ,Nice senelere Atakancım :bhr:

Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun benim canım arkadaşım. :A
Şaka bir yana allah sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu yıllar nasip etsin geç oldu kusura bakma konuya yeni giriyorum herkese topluca tebrik ediyorum.:) @mrt-06

Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun benim canım arkadaşım. :A
Şaka bir yana allah sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu yıllar nasip etsin geç oldu kusura bakma konuya yeni giriyorum herkese topluca tebrik ediyorum.:) @mrt-06
Teşekkürler Yıldırımcım. :D Ne güzel dilekler böyle sağol, Allah hepimize mutlu huzurlu yaşlar nasip etsin.

O değil de şaka bir yana demişsin ne şakası yaptın da ben kaçırdım cümlende şaka yok. :F