Doğum günün kurlu olsun hemşo. Nice mutlu senelere, seviliyorsun. @Maskeli Fedai
Hediyen de Yalın’ın en sevdiğim şarkısıyla geliyor.
Değerlin mi.. Seni Total kafa..En değerlimi verdim sana
Teşekkür ederim Özgür'üm Sende seviliyorsun kardeşim, okul hayatında başarılarDoğum günün kurlu olsun hemşo. Nice mutlu senelere, seviliyorsun. @Maskeli Fedai
Tamam senin adın artık gerçek adımı bilme boşver olsunTeşekkür ederim Gerçek adımı bilme boşver
Şu cümlenin aynısını ben de söylemiştim, aynı düşüncede olmamız sevindirdi.@Çiğdem'den mi bulaştı Alamancı bu ne uzun mesaj böyle.. Şaka bir yana ilk başlarda sana gıcıktım ama zaman geçtikçe bir şekilde aramızdaki buzlar eridi gitti MS yüzünden aramıza soğukluk girdi de ben onu normal karşılıyorum, sonuçta ikimiz de şampiyon olmak istiyorduk Kadere bak tekrar MS sayesinde iletişimimiz sağlandı Artık farkındaysan kimseyle tartışmaya girmiyorum, çünkü kısacık dünya mileltin kalbini kırmaya değmiyor.. Hele yakın bir zamanda kardeşimizi kaybetmişken.. Neyse Hep böyle devam eder umarım iletişimimiz
Hakkımdaki güzel düşüncelerin için de çok sağol, inan bana denk gelmiştir o beğeni Hoş neyi beğendiğimi bile hatırlamıyorum Samimiyetime güvenebilirsin
Hep beraber
Bak sen şu yüzsüzlüğe 😱 ? @MasacRESen @Tolstoyevski ve @Dosi'den ayrı hediye bekliyorum
Kütük dostum @Maskeli Fedai lakabının hakkını sonuna kadar veriyorBak sen şu yüzsüzlüğe 😱 ? @MasacRE
@Tolstoyevski bana zorla hediye veriyor, seninkine hiç gelmemeli, olay çıkarırım
Siyaset boş iş Kalp kırmaya değmez zenginler için İyi yapıyorsun ben de uzun süredir takip etmiyorumŞu cümlenin aynısını ben de söylemiştim, aynı düşüncede olmamız sevindirdi.
Başlarda ben yeniydim bir kere, sizin bana toleranslı davranmanız gerekirdi. Herşey o kahrolasıca siyaset yüzünden. Uzun zamandır ilgimi çekmiyor, takip etmiyorum. Zaten siyaseti kişiselleştirmek çok saçma oldurdu.
Benim de herkesle aram iyi zaten, bir bir sorunlarımızı çözdük laftan anlamayanları da engelledim.
Neyse artık böyleyiz, hayırlı uğurlu olsun.
Bak sen şu yüzsüzlüğe 😱 ? @MasacRE
@Tolstoyevski bana zorla hediye veriyor, seninkine hiç gelmemeli, olay çıkarırım
Kutlayın doğum günümü laKütük dostum @Maskeli Fedai lakabının hakkını sonuna kadar veriyor
Eyvallah kardeşimnice yaşlara doğum günün kutlu olsun