Doğum Günün Kutlu Olsun Maskeli Fedai

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,260
Puanı
1,060

Bugün, forumumuzun sevilen, trollüğüyle ve salmışlığıyla ünlü üyelerinden @Maskeli Fedai nin doğum günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Burak’la samimiyetimiz foruma ilk geldiğim zamanlar başladı. Kısa sürede birbirimize kanımız ısındı, en yakınlarımdan oldu
6 yıllık eskimeyen bir dostluğumuz, kardeşliğimiz var onunla. Ortak yönlerimiz çoktur, beraber güzel saçmalarız, doyum olmaz sohbetine
Sırdaşımdır, adamın hasıdır, candır kendisi. İyi ki doğdun melunum, seviliyorsun.
Gelelim hediyelerine

Leo, kadeh kaldırıyor doğum günün şerefine

Ve Serdar

Sayın Gs’li dostum, doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz nice sağlıklı, mutlu senelere. Goygoyumuz ve sıvamız hiç bitmesin...

Hediye olarak öncelikle tabii ki Arap ve keli şuraya iliştiriyorum...

Ve olmazsa olmaz olan o muhteşem şeyin altın olanını size takdim ediyorum. Keyifli vurmalar...

Şuradan da pastanızı seçersiniz.

@Maskeli Fedai

Reactions: Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai öncelikle en son MS'de yarışırken samimi olduk sonra finalde ipler kopmuştu, neden hatırlamıyorum hatırlamak da istemiyorum. Ama geçen sene sen bir evrim geçirdin, yada bu sene miydi hatırlamıyorum. Ondan önce ben sende bi' haller olduğunu sezmiştim çünkü ilk geldiğimdeki sen sen değildin artık. Daha bir olgunlaşmıştın sanki.
Sonra olay yaratan açıklamalarınla haklı çıktığımı fark ettim. Her ne kadar Nisan ayında benim içerisinde bulunmadığım, forumda yasak olduğu için adminden gizli açılan özel sohbet kutucuğunda arkamdan konuşanların mesajlarını beğendiğini bilsem dahi senin samimiyetine gerçekten güveniyorum. Geçen özelden de konuştuk, artık bu sorunları bir kere atıp yola devam edelim. Ki seni kutluyorsam ettik bile.

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu uzun ömürlere inşallah.

Sana hediyem Yalın'ın en sevdiğim şarkılarından biri. MS'de kullanmış mıydın hatırlamıyorum.

Tebrikler Fedaiciğim
ne kadar yapmacık oldu
seni seviyorum ben ya aslında sevilecek hiçbir yanın olmamasına rağmen iyi adamsın ara ara gıcıklıklarını saymazsam
Bu da benim hediyem hep forumda olman temennisiyle
Sevdiğim bir sahne. İzlemezsen elim yakanda

Vayyyyy
Güzel sözlerin için sağol adammmm
Melunum düşüncelerimiz, duygularımız karşılıklı kesinlikle
Konum ve hediyelerim için çok teşekkür ederim

Nice beraber salmalara

Reactions: Bully
Sayın Gs'li dostum bunlar ne güzel dilekler, hediyeler öyle
Kel ile yancisi bu aralar bizi üzse de toparlayacaklardır inanıyoruz

Aynen umarım hiç bitmz, iyiki varsınız sayın GS'li dostum

Reactions: Sherlock
@Çiğdem'den mi bulaştı Alamancı bu ne uzun mesaj böyle..
Şaka bir yana ilk başlarda sana gıcıktım ama zaman geçtikçe bir şekilde aramızdaki buzlar eridi gitti
MS yüzünden aramıza soğukluk girdi de ben onu normal karşılıyorum, sonuçta ikimiz de şampiyon olmak istiyorduk
Kadere bak tekrar MS sayesinde iletişimimiz sağlandı
Artık farkındaysan kimseyle tartışmaya girmiyorum, çünkü kısacık dünya mileltin kalbini kırmaya değmiyor.. Hele yakın bir zamanda kardeşimizi kaybetmişken.. Neyse Hep böyle devam eder umarım iletişimimiz

Hakkımdaki güzel düşüncelerin için de çok sağol, inan bana denk gelmiştir o beğeni
Hoş neyi beğendiğimi bile hatırlamıyorum
Samimiyetime güvenebilirsin

Hep beraber

Reactions: kerem
Teşekkürler Denizciğim
Niye sevilecek bir yanım yok la
Pis marul.. Sen görürsün

Ahahahhaa hediye vere vere bunu mu verdin
Neyse sağol yine de

Reactions: denizz19