Hayat yaşamayı, mutluluk gülümsemeyi, sevgi hak etmeyi, vefa hatırlanmayı, aşk sadık kalmayı ve dostluk paylaşmayı bilenler için vardır. Sen bunu hak edenlerdensin. İyi ki doğdun.
Doğum günün kutlu olsun Kerem…
Aaa bu doğum günü çocuğu nerede serhan.Tatlım nice mutlu yaşların olsun,hayat sana hep istediklerini sunsun,doğum günün kutlu olsun
Kanka diyosun ama adımı yanlış söylüyorsun,Aaa bu doğum günü çocuğu nerede serhan.Yine nerelere kaçtı acep.
Kusura bakma knk.Kanka diyosun ama adımı yanlış söylüyorsun,
kırdın
Tamam canım olsun,takılıyorum
Aslında karıştırmakda haklısın. İkisi de kalitesiz ahahaha.
Yaa
Hayat yaşamayı, mutluluk gülümsemeyi, sevgi hak etmeyi, vefa hatırlanmayı, aşk sadık kalmayı ve dostluk paylaşmayı bilenler için vardır. Sen bunu hak edenlerdensin. İyi ki doğdun.
Doğum günün kutlu olsun Kerem…
Rica ederim sende iyi ki varsın.Yaa
Ben seni hakedecek naptım acaba aşk kuşum, çok teşekkür ederim ya iyiki varsın
Teşekkür ederim. Ben kimseyle aramın bozuk olmasını istemem. Mesajın beni mutlu ve memnun etti açıkçası, bugün-yarın kolları sıvalayalım o zaman.@kerem doğum günün kutlu olsun. Malumundur aramız zaten yok ama bozuk. Bir gün özelden konuşup, halletsek/halletmeye çalışsak güzel olur, ne dersin?
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim @serhatt cım. Darısı senin doğum gününe.Tatlım nice mutlu yaşların olsun,hayat sana hep istediklerini sunsun,doğum günün kutlu olsun
Varoluşun mutlu olma sebebim. Hep yanımda ol emi.Rica ederim sende iyi ki varsın.her zaman böyle mutlu ol yeter bana.
Teşekkür ederim kankicim.Mutlu Yıllar kankim
Hediyende şu olsun canım. Siyah poşete sardım görünmesin diye. Al içinde ki çanta senin olsun bebeğim
https://lh5.googleusercontent.com/p...JUE8ducUURdn97FHe2g4sQtkhkkOE1os=w513-h287-nc
Kerem ile bizim resmimizi çekmişsin bakıyorum da çiğdem hanımForuma gerçekten renk kattın , devamlılık sağlayabilmende az çok katkımız olduysa ne mutlu cnm@Harunnn60 Konuda gayet cicili bicili olmuş
@kerem Gökçesiz
Hahah evet buda doğum günü şarkısı @keremKerem ile bizim resmimizi çekmişsin bakıyorum da çiğdem hanım
Çok teşekkür ederim canım. Devamlılık sağlayabilmemde katkın büyük biliyorsun.Foruma gerçekten renk kattın , devamlılık sağlayabilmende az çok katkımız olduysa ne mutlu cnm@Harunnn60 Konuda gayet cicili bicili olmuş
@kerem Gökçesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?