- Reaksiyon puanı
- 69,619
- Puanı
- 1,060
Ben açtım konuyu bunak .ssİşte onu çözmeye çalısıyoruz konuyu sen açmıssınya @sokak sanati @serhatt
Ben açtım konuyu bunak .ssİşte onu çözmeye çalısıyoruz konuyu sen açmıssınya @sokak sanati @serhatt
O konuyu senin açtığını sanıyorİşte konu ben değilim. Konu sen ve @serhatt.
İyice karta kaçtın artık .ss
O konuyu çoktan geçtik. Günaydın.O konuyu senin açtığını sanıyor
Onu anlamaya çalısıyorum bende ama hep şeyden işte direk etikete gelip o sohbetşn cevabına yazıyoruz konuyu çok incelemeden @serhatt la senin mesajından konuyu sen açtın olarak anladım
Neyse @sokak sanati rahat edebilir artık @xemrexxx
Daha yeni uyandım be .ssO konuyu çoktan geçtik. Günaydın.
Güzellik uykusu diye bir şey var, @Çiğdem ondan uyur da.
Bir bana dilemiyorsun....Mutlu yıllar diliyorum 🍒🍒
Caner Erkin'le fotoğraf çektirmiş kadın o, o kadar da gömme. Gidip sessiz sessiz yanına oturup, sanki arkadaşıymış gibi fotoğraf çekilmiş kadın.Güzelleşmek için uyur çok çirkin çünkü @Çiğdem
Aman be Caner kimmiş Sanki çok önemli biri .ssCaner Erkin'le fotoğraf çektirmiş kadın o, o kadar da gömme. Gidip sessiz sessiz yanına oturup, sanki arkadaşıymış gibi fotoğraf çekilmiş kadın.
Dünyanın parasını kazanıyor, milli takımda da oynuyor, Şükran Ovalı ile evli. Önemli tabii.Aman be Caner kimmiş Sanki çok önemli biri .ss
Umrumda değil .ssDünyanın parasını kazanıyor, milli takımda da oynuyor, Şükran Ovalı ile evli. Önemli tabii.
Konu linkinimi kaçırdım acaba Mutlaka diliyorum yoksa hangi konu linki yollar mısınBir bana dilemiyorsun....
Konu linkinimi kaçırdım acaba Mutlaka diliyorum yoksa hangi konu linki yollar mısın
Konunun etiketini almıştım ama hediyelerle kutlamak istediğimden kutlamayı sürprizli yapacaktım o açıdan yoksa kutlumayı unutmadım 🤗🤗♥️ serhatt 55.000'ler Kulübünde! ♥️
Forumumuzun sevilen, eğlenceli, foruma büyük katkılar sağlayan, çalışkan ve temiz kalpli üyesi @serhatt yaklaşık 2 haftalık bir süreçte 5.000 mesaj daha yazarak 55.000'ler kulübüne girmiştir :Z Kendisine başarılar diler,bizlerle daha nice nice güzel mesajlar dileriz :Z Iyi ki bu forumdasın ve...fav10.net
Müsait olduğunda bekliyorum o zamanKonunun etiketini almıştım ama hediyelerle kutlamak istediğimden kutlamayı sürprizli yapacaktım o açıdan yoksa kutlumayı unutmadım 🤗🤗