neticede @faruk u n da @Forumdash olduğunu ortaya çıkardımTeşekkürler Ay yapım.
Teşekkürlerr.
Bak geçende de yapay cool dedin bana adım çıktı sonra.Bunda da adımı çıkarcan kesin.
Bana dersin kıskanç diye ama o benden daha kıskanç
neticede @faruk u n da @Forumdash olduğunu ortaya çıkardımTeşekkürler Ay yapım.
Teşekkürlerr.
Bak geçende de yapay cool dedin bana adım çıktı sonra.Bunda da adımı çıkarcan kesin.
Bana dersin kıskanç diye ama o benden daha kıskanç
Senin adını da algıcı olarak cıkardık sana inanan varsa kendine dönsün baksın bi daha
neticede bnm gibi marka olmadığın için seni takmamışlardırSenin adını da algıcı olarak cıkardık sana inanan varsa kendine dönsün baksın bi daha(gerçi biz gerçeği etiket yaptık ama olsun)
Tesekkürler sarı civciv.Zaten gerekli tebriği yapdım wp'da, buradanda edeyim.
Nice mutlu yıllara Haruncan.
Bak yengen Lana da öpücük gönderiyor.
Çiğdem- o kadar çirkin olamaz
Zaten gerekli tebriği yapdım wp'da, buradanda edeyim.
Nice mutlu yıllara Haruncan.
Bak yengen Lana da öpücük gönderiyor.
birde söylüyorsun yanihhhha ayy bak @destere hediyelerini kısknmıs ayoll çünkü 2 konu açtım hiç böyle hediyeler ona vermedim hatta verenleride engelledim kızdım ayoll
kıymetimi bil @Harunnn60
hhhh hyırr dışlamak değil ayoll bilerek kız hediyesi vermiyorum ben sana bir dahakı konuna benim cw oğlanlarını toplayacamÇiğdem- o kadar çirkin olamazortadaki sarışın gözleriyle kırk erkeğe tecavüz eder yinede kesmez onuçok oynak bişey @Çiğdem- hogatham ise aile kızı hiçbişeyciği benzemiyor ona
yine @Harunnn60 u aşan bir hediyebunuda ben kendime alayım en iyisi
haruna bu alttaki ödül yeterli sanırım
birde söylüyorsun yanibeni dışladın harun tombalağına ödül yağdırdın hiç yüzün kızarmadımı hogatha
o zaman bir dahaki konun sinek avlarhhhh hyırr dışlamak değil ayoll bilerek kız hediyesi vermiyorum ben sana bir dahakı konuna benim cw oğlanlarını toplayacam
hahaha aaa çok ayıp okadar emek verip konu açacam baakmayacaksın demeko zaman bir dahaki konun sinek avlaren azından benimle alakalı konuya ben uğramam kim uğrarsa uğrasın banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?