Doğum Günün Kutlu Olsun Harunnn60

Teşekkürler Ay yapım.:smirk::sunglasses:

Teşekkürlerr.:relaxed::relieved:

Bak geçende de yapay cool dedin bana adım çıktı sonra. :A Bunda da adımı çıkarcan kesin. :A

Bana dersin kıskanç diye ama o benden daha kıskanç :A
neticede @faruk u n da @Forumdash olduğunu ortaya çıkardım:A senin de adın egoluya çıkacak :A

Zaten gerekli tebriği yapdım wp'da, buradanda edeyim. :Z
Nice mutlu yıllara Haruncan. :bhr:
lana-del-rey-opucuk-gonderirken.gif

Bak yengen Lana da öpücük gönderiyor. :Z

Teşekkürler.:relaxed::relieved::tearsofjoy:

Off bu komik üçlü siz mi oluyorsunuz. :tearsofjoy: @destere @Çiğdem- @xemrexxx :tearsofjoy::tearsofjoy:
Çiğdem- o kadar çirkin olamaz :) ortadaki sarışın gözleriyle kırk erkeğe tecavüz eder yinede kesmez onu :) çok oynak bişey @Çiğdem- hogatham ise aile kızı hiçbişeyciği benzemiyor ona :)

Zaten gerekli tebriği yapdım wp'da, buradanda edeyim. :Z
Nice mutlu yıllara Haruncan. :bhr:
lana-del-rey-opucuk-gonderirken.gif

Bak yengen Lana da öpücük gönderiyor. :Z

yine @Harunnn60 u aşan bir hediye :) bunuda ben kendime alayım en iyisi :)

haruna bu alttaki ödül yeterli sanırım :)

tumblr_mef5bmuxMF1rto225o1_r1_500.gif

hhhha ayy bak @destere hediyelerini kısknmıs ayoll çünkü 2 konu açtım hiç böyle hediyeler ona vermedim hatta verenleride engelledim kızdım ayoll :A :A :A

kıymetimi bil @Harunnn60 :F :F :F
birde söylüyorsun yani:) beni dışladın harun tombalağına ödül yağdırdın hiç yüzün kızarmadımı hogatha :)

Çiğdem- o kadar çirkin olamaz :) ortadaki sarışın gözleriyle kırk erkeğe tecavüz eder yinede kesmez onu :) çok oynak bişey @Çiğdem- hogatham ise aile kızı hiçbişeyciği benzemiyor ona :)

yine @Harunnn60 u aşan bir hediye :) bunuda ben kendime alayım en iyisi :)

haruna bu alttaki ödül yeterli sanırım :)

tumblr_mef5bmuxMF1rto225o1_r1_500.gif

birde söylüyorsun yani:) beni dışladın harun tombalağına ödül yağdırdın hiç yüzün kızarmadımı hogatha :)
hhhh hyırr dışlamak değil ayoll bilerek kız hediyesi vermiyorum ben sana bir dahakı konuna benim cw oğlanlarını toplayacam :A :A :A