Finalde intihar etme sakın..Adım çıktı artık rolüme ayak uyduruyorum
Finalde intihar etme sakın..Adım çıktı artık rolüme ayak uyduruyorum
Finalde intihar etme sakın..
hahah aa yok ben kafaya oklava geçiriyorum ayoll sen şimdi özlemişşindir bence hasret gidebilirsin cnmÇek canım çek kafama da fındık at.
Çok güzel bir şarkı son zamanlarda popüler oldu iyice. 500 M geçmiş.
Kaos git gide seninle bütünleşiyor gibi.
Beni unuttuğunun farkındayım apayrı bir boyuttan laf soktum@denizz19 unutmuşum ya seni. Çok teşekkürler bonişim.
@destere kutlar bence.@Harunnn60 ayy sen @destere nin 5.yılını kutlammıstın bklım @destere senin doğum günününü kutlayacakmı ayoll ne yapacağını emrakla bekliyorum ayoll
üçlü video harikaymış bu hediyeler @Harunnn60 u aşar ben alayım ona yine üçlü bişeyler ayarladım
Forumda çok değer verdiğim kişilerden birisi olan @Harunnn60 ın şuan 20.yaş günü an itibari ile ilk olarak ben ve favori ailemiz olarak kutluyoruz
Harunun forumdaki yerini değerini yeni olan üyeler ve 2016 yılında yani son 1 yılda aktif olan üyeler pek bilmeyebilirler çünkü son 1 yıldır eskisi gibi aktif değil ama 2014 yılında forumda aktif oln üyeler olarak Harunun forumdaki önemini çok iyi bilen birisi olarak şunu diyebilirimki iyiki doğdun iyiki forumdasın
Lady Gaga , Katy Perry ve Shakira hayranı olan Haruna hediyelerimde o yönde olacak
öncelikle üçünün bir arada olan göz alıcı fotosu
ve son olaarkta Shakira, Lady Gaga , Katy Perry üçünün ard arda sahne performansları olan harika bir video
@destere @xemrexxx @Bully @sokak sanati @mrt-06 @cookies @Forumdash @Ahmad @dosimosi @vadikızı @denizz19 @Doğu @MEnes @MasacRE- ve tüm favori forum halkı
Teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah, kardeşim.
Off bu komik üçlü siz mi oluyorsunuz. @destere @Çiğdem- @xemrexxxüçlü video harikaymış bu hediyeler @Harunnn60 u aşar ben alayım ona yine üçlü bişeyler ayarladım
@Harunnn60 bu üçlüyü sana armağan ediyorum sevdiğin şeylerden hemde
yanlışlıkla hogathanın sana yolladıklarını bir zahmet bana ilet
hhhha ayy bak @destere hediyelerini kısknmıs ayoll çünkü 2 konu açtım hiç böyle hediyeler ona vermedim hatta verenleride engelledim kızdım ayollüçlü video harikaymış bu hediyeler @Harunnn60 u aşar ben alayım ona yine üçlü bişeyler ayarladım
@Harunnn60 bu üçlüyü sana armağan ediyorum sevdiğin şeylerden hemde
yanlışlıkla hogathanın sana yolladıklarını bir zahmet bana ilet
Teşekkürler bili.Mutlu yıllar dilerim.
Kıymetini biliyorum aayoll.hhhha ayy bak @destere hediyelerini kısknmıs ayoll çünkü 2 konu açtım hiç böyle hediyeler ona vermedim hatta verenleride engelledim kızdım ayoll
kıymetimi bil @Harunnn60
Rica ederim Haro.
Teşekkürler Ay yapım.İyi ki doğdun @Harunnn60 nice senelere
Hediye olarak seni amc'nin CEO'luğuna terfi ediyorum
Teşekkürlerr.hepi börtdey harun sana yüksek egondan dolayı egonun üstadlarını hediye ediyorum ,
Ekli dosyayı görüntüle 53651 Ekli dosyayı görüntüle 53652
Bana dersin kıskanç diye ama o benden daha kıskançhahah ayy seni tebrik etmeye gelmemişki zten ayoll hediyelerini kapmaya gelmiş @destere