Doğum Günün Kutlu Olsun Harunnn60

Çek canım çek kafama da fındık at. :A

Çok güzel bir şarkı son zamanlarda popüler oldu iyice. 500 M geçmiş. :A

Kaos git gide seninle bütünleşiyor gibi. :sunglasses::smirk:
hahah aa yok ben kafaya oklava geçiriyorum ayoll sen şimdi özlemişşindir bence hasret gidebilirsin cnm :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah, kardeşim. :D

samp78742a260b8de786.jpg

Forumda çok değer verdiğim kişilerden birisi olan @Harunnn60 ın şuan 20.yaş günü an itibari ile ilk olarak ben ve favori ailemiz olarak kutluyoruz :Z:Z:Z

Harunun forumdaki yerini değerini yeni olan üyeler ve 2016 yılında yani son 1 yılda aktif olan üyeler pek bilmeyebilirler çünkü son 1 yıldır eskisi gibi aktif değil :( ama 2014 yılında forumda aktif oln üyeler olarak Harunun forumdaki önemini çok iyi bilen birisi olarak şunu diyebilirimki iyiki doğdun iyiki forumdasın :love1:

Lady Gaga , Katy Perry ve Shakira hayranı olan Haruna hediyelerimde o yönde olacak :bhr::bhr::bhr:

öncelikle üçünün bir arada olan göz alıcı fotosu :A
724028682_474425.gif

ve son olaarkta Shakira, Lady Gaga , Katy Perry üçünün ard arda sahne performansları olan harika bir video :Z:Z:Z

@destere @xemrexxx @Bully @sokak sanati @mrt-06 @cookies @Forumdash @Ahmad @dosimosi @vadikızı @denizz19 @Doğu @MEnes @MasacRE- ve tüm favori forum halkı :Z:Z:Z
üçlü video harikaymış bu hediyeler @Harunnn60 u aşar ben alayım ona yine üçlü bişeyler ayarladım :)

@Harunnn60 bu üçlüyü sana armağan ediyorum sevdiğin şeylerden hemde:)
yanlışlıkla hogathanın sana yolladıklarını bir zahmet bana ilet :)

Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah, kardeşim. :D
Teşekkürler.:relaxed::relieved::tearsofjoy:

üçlü video harikaymış bu hediyeler @Harunnn60 u aşar ben alayım ona yine üçlü bişeyler ayarladım :)

Off bu komik üçlü siz mi oluyorsunuz. :tearsofjoy: @destere @Çiğdem- @xemrexxx :tearsofjoy::tearsofjoy:

Teşekkürler.:relaxed::relieved::tearsofjoy:

Off bu komik üçlü siz mi oluyorsunuz. :tearsofjoy: @destere @Çiğdem- @xemrexxx :tearsofjoy::tearsofjoy:

hhhha ayy bak @destere hediyelerini kısknmıs ayoll çünkü 2 konu açtım hiç böyle hediyeler ona vermedim hatta verenleride engelledim kızdım ayoll :A :A :A

kıymetimi bil @Harunnn60 :F :F :F

İyi ki doğdun @Harunnn60 nice senelere :X
Hediye olarak seni amc'nin CEO'luğuna terfi ediyorum :X

hepi börtdey harun sana yüksek egondan dolayı egonun üstadlarını hediye ediyorum :A,
,,fbfbg,,.jpg
aleyna_tilki_kimdir_kac_yasindadir_nerelidir_1472902228_149.jpg

İyi ki doğdun @Harunnn60 nice senelere :X
Hediye olarak seni amc'nin CEO'luğuna terfi ediyorum :X
Teşekkürler Ay yapım.:smirk::sunglasses:

hepi börtdey harun sana yüksek egondan dolayı egonun üstadlarını hediye ediyorum :A,
Ekli dosyayı görüntüle 53651 Ekli dosyayı görüntüle 53652
Teşekkürlerr.:relaxed::relieved:

Bak geçende de yapay cool dedin bana adım çıktı sonra. :A Bunda da adımı çıkarcan kesin. :A

hahah ayy seni tebrik etmeye gelmemişki zten ayoll hediyelerini kapmaya gelmiş @destere :A :A :A
Bana dersin kıskanç diye ama o benden daha kıskanç :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan