İçi geçmiş şarkıları yanıRapten nefret ederim müzikle pek işim yok bu yarışma ile biraz aşina oldum. Genelde dinlersem eski müzikleri ve efkarlı şarkıları dinliyorum o da oyun oynarken![]()
İçi geçmiş şarkıları yanıRapten nefret ederim müzikle pek işim yok bu yarışma ile biraz aşina oldum. Genelde dinlersem eski müzikleri ve efkarlı şarkıları dinliyorum o da oyun oynarken![]()
Eskiler daha iyi ve anlamlı geliyor biraz yaşıma ters amaİçi geçmiş şarkıları yanı![]()
![]()
![]()
Eskileri sevmende sorun yokta türünde sorun varEskiler daha iyi ve anlamlı geliyor biraz yaşıma ters ama![]()
Yok sürekli efkar değil Barış Manço falan da var meselaEskileri sevmende sorun yokta türünde sorun var![]()
![]()
![]()
Pop sev Pop yoksa senle MS de işimiz varYok sürekli efkar değil Barış Manço falan da var mesela![]()
Duruma göre sevdiğim olabilir mesela Tarkan severimPop sev Pop yoksa senle MS de işimiz var![]()
![]()
![]()
Tenk yuHepili börtdey ler)) Ekli dosyayı görüntüle 109011
Niye ara verdin? Gerçi hediye de fena bilhassa açılış.Biraz gecikmeli oldu pek girmiyordum buralara malum, tabii es geçmek olmaz.Doğum günün kutlu olsun @Gerekli24, nice mutlu, sağlıklı senelere.
Bu da hediyen.
Teşekkür ederim @Sherlock kutlaman için.Biraz gecikmeli oldu pek girmiyordum buralara malum, tabii es geçmek olmaz.Doğum günün kutlu olsun @Gerekli24, nice mutlu, sağlıklı senelere.
Bu da hediyen.