İçi geçmiş şarkıları yanıRapten nefret ederim müzikle pek işim yok bu yarışma ile biraz aşina oldum. Genelde dinlersem eski müzikleri ve efkarlı şarkıları dinliyorum o da oyun oynarken
İçi geçmiş şarkıları yanıRapten nefret ederim müzikle pek işim yok bu yarışma ile biraz aşina oldum. Genelde dinlersem eski müzikleri ve efkarlı şarkıları dinliyorum o da oyun oynarken
Eskiler daha iyi ve anlamlı geliyor biraz yaşıma ters amaİçi geçmiş şarkıları yanı
Eskileri sevmende sorun yokta türünde sorun varEskiler daha iyi ve anlamlı geliyor biraz yaşıma ters ama
Yok sürekli efkar değil Barış Manço falan da var meselaEskileri sevmende sorun yokta türünde sorun var
Pop sev Pop yoksa senle MS de işimiz varYok sürekli efkar değil Barış Manço falan da var mesela
Duruma göre sevdiğim olabilir mesela Tarkan severim Serdar'a düşük veriyorum ama Poşet İki Deli şarkılarını severim onun dışında genelde beğenmiyorumPop sev Pop yoksa senle MS de işimiz var
Tenk yuHepili börtdey ler )) Ekli dosyayı görüntüle 109011
Niye ara verdin? Gerçi hediye de fena bilhassa açılış.Biraz gecikmeli oldu pek girmiyordum buralara malum, tabii es geçmek olmaz. Doğum günün kutlu olsun @Gerekli24, nice mutlu, sağlıklı senelere.
Bu da hediyen.
Teşekkür ederim @Sherlock kutlaman için.Biraz gecikmeli oldu pek girmiyordum buralara malum, tabii es geçmek olmaz. Doğum günün kutlu olsun @Gerekli24, nice mutlu, sağlıklı senelere.
Bu da hediyen.