Rica ederim. Hatırladığım kadarıyla Hekimoğlu'nu izliyordun. Bu da benim hediyem olsun.Kutladığın için teşekkür ederim.![]()
Rica ederim. Hatırladığım kadarıyla Hekimoğlu'nu izliyordun. Bu da benim hediyem olsun.Kutladığın için teşekkür ederim.![]()
Evet Hekimoğlu bakıyordum hediyen için de teşekkürlerRica ederim. Hatırladığım kadarıyla Hekimoğlu'nu izliyordun. Bu da benim hediyem olsun.
Dileklerin için teşekkürler.Geç de olsa tebrik ederim. Sağlık ve mutluluk diliyorum.@Gerekli24
Sinir bozucu atana ve zaten gizli etiket var en alttaBurada birine göndermemi yaptın bana mı öyle geldi![]()
Profilde yazıyor 19 oluyor ha bazıları da 20den gün alıyorsun diye 20 diyor.Yas kac oldu bu arada @Gerekli24![]()
Profilde yazıyor 19 oluyor ha bazıları da 20den gün alıyorsun diye 20 diyor.
Çok teşekkürlerNice güzel yaşlara kardeşim.@Gerekli24
Dileklerin ve güzel hediyelerin için teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun cano. Ailenle, sevdiklerine ve bizle nice sağlıklı, güzel, mutlu yılların olsun. Nice güzel senelere.@Gerekli24
Kaliteli hediyelerini yolluyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 109000
Dileklerin için teşekkürler. Hediye hakkında hiç dinlemedim. Dinlerim bakalım nasıl diyeDoğum günün kutlu olsun koronasız sağlıklı nice yaşlara inş artık![]()
![]()
@Gerekli24
Pop müzik fazla sevmiyorsun sanırım ama bunu seviyorsundur herhalde
Dinle illa duymuşsundur uzayda yaşamamıssanDileklerin için teşekkürler. Hediye hakkında hiç dinlemedim. Dinlerim bakalım nasıl diye![]()
Adını duydum da adamın hiç oturup şarkısını açmadım. Dinleyince kulağıma bir yerlerden geldi sözleriDinle illa duymuşsundur uzayda yaşamamıssan![]()
![]()
![]()
Duymamak için uzayda yaşamak lazım çünkü bebekler doğar doğmaz dinlemeye baslıyor z kuşağına işlemeyen tek şarkıAdını duydum da adamın hiç oturup şarkısını açmadım. Dinleyince kulağıma bir yerlerden geldi sözleri![]()
İzlenmesi çok uçuk değil amaDuymamak için uzayda yaşamak lazım çünkü bebekler doğar doğmaz dinlemeye baslıyor z kuşağına işlemeyen tek şarkı![]()
![]()
![]()
96 şarkısı o yıllar için bu sayılar youtubede iyi zaten şarkı tıklamayla değil o dönemleri sallayarak gücünü gösterdi şimdi youtubede bir tık iki tıkİzlenmesi çok uçuk değil ama![]()
Rapten nefret ederim müzikle pek işim yok bu yarışma ile biraz aşina oldum. Genelde dinlersem eski müzikleri ve efkarlı şarkıları dinliyorum o da oyun oynarken96 şarkısı o yıllar için bu sayılar youtubede iyi zaten şarkı tıklamayla değil o dönemleri sallayarak gücünü gösterdi şimdi youtubede bir tık iki tık![]()
![]()
Sen ne tarz dinliyorsun rap map değil inş![]()