Rica ederim. Hatırladığım kadarıyla Hekimoğlu'nu izliyordun. Bu da benim hediyem olsun.Kutladığın için teşekkür ederim.
Rica ederim. Hatırladığım kadarıyla Hekimoğlu'nu izliyordun. Bu da benim hediyem olsun.Kutladığın için teşekkür ederim.
Evet Hekimoğlu bakıyordum hediyen için de teşekkürlerRica ederim. Hatırladığım kadarıyla Hekimoğlu'nu izliyordun. Bu da benim hediyem olsun.
Dileklerin için teşekkürler.Geç de olsa tebrik ederim. Sağlık ve mutluluk diliyorum. @Gerekli24
Sinir bozucu atana ve zaten gizli etiket var en alttaBurada birine göndermemi yaptın bana mı öyle geldi
Profilde yazıyor 19 oluyor ha bazıları da 20den gün alıyorsun diye 20 diyor.Yas kac oldu bu arada @Gerekli24
Profilde yazıyor 19 oluyor ha bazıları da 20den gün alıyorsun diye 20 diyor.
Çok teşekkürlerNice güzel yaşlara kardeşim. @Gerekli24
Dileklerin ve güzel hediyelerin için teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun cano. Ailenle, sevdiklerine ve bizle nice sağlıklı, güzel, mutlu yılların olsun. Nice güzel senelere. @Gerekli24
Kaliteli hediyelerini yolluyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 109000
Dileklerin için teşekkürler. Hediye hakkında hiç dinlemedim. Dinlerim bakalım nasıl diyeDoğum günün kutlu olsun koronasız sağlıklı nice yaşlara inş artık @Gerekli24
Pop müzik fazla sevmiyorsun sanırım ama bunu seviyorsundur herhalde
Dinle illa duymuşsundur uzayda yaşamamıssanDileklerin için teşekkürler. Hediye hakkında hiç dinlemedim. Dinlerim bakalım nasıl diye
Adını duydum da adamın hiç oturup şarkısını açmadım. Dinleyince kulağıma bir yerlerden geldi sözleriDinle illa duymuşsundur uzayda yaşamamıssan
Duymamak için uzayda yaşamak lazım çünkü bebekler doğar doğmaz dinlemeye baslıyor z kuşağına işlemeyen tek şarkıAdını duydum da adamın hiç oturup şarkısını açmadım. Dinleyince kulağıma bir yerlerden geldi sözleri
İzlenmesi çok uçuk değil amaDuymamak için uzayda yaşamak lazım çünkü bebekler doğar doğmaz dinlemeye baslıyor z kuşağına işlemeyen tek şarkı
96 şarkısı o yıllar için bu sayılar youtubede iyi zaten şarkı tıklamayla değil o dönemleri sallayarak gücünü gösterdi şimdi youtubede bir tık iki tıkİzlenmesi çok uçuk değil ama
Rapten nefret ederim müzikle pek işim yok bu yarışma ile biraz aşina oldum. Genelde dinlersem eski müzikleri ve efkarlı şarkıları dinliyorum o da oyun oynarken96 şarkısı o yıllar için bu sayılar youtubede iyi zaten şarkı tıklamayla değil o dönemleri sallayarak gücünü gösterdi şimdi youtubede bir tık iki tık
Sen ne tarz dinliyorsun rap map değil inş