harika bir hediyeOoo beyzademiz bugün doğmuş demek iyi ki dodun la değişik insan.@destere
Sana sanatsal bir hediye yollayacağım. Gerçek bir sanat eseri olduğunu düşünüyorum bu insan evladının. Normalde kimseyle paylaşmam kendisini ama sen yabancı değilsin.
Mutlu yıllar.
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı senelere..
hahaha son 1 saat ile yetiştin vlla yoksa 1 yıl @destere nin dilinden kurtulamazdınhepi börtdey totoşneyse snaa en sevdiğin şeyleri hediye ediyim bari
pandanın sarıldığı da @Çiğdem- e benziyor sanki
Ekli dosyayı görüntüle 54332 Ekli dosyayı görüntüle 54333 Ekli dosyayı görüntüle 54334 Ekli dosyayı görüntüle 54335
diline düşmemek için bülent ablanın dilini hediye ettim totoşahahaha son 1 saat ile yetiştin vlla yoksa 1 yıl @destere nin dilinden kurtulamazdın
diyebilirsin ama sadece böyle tek başına abi mabi hikayesi bir işe yaramazDoğum günün kutlu olsun benden 1 ay büyüksün abi diyim mi
panda ile fok balığı harika diğer dopoşlar benlik değil onları geri sana iade ettimhepi börtdey totoşneyse snaa en sevdiğin şeyleri hediye ediyim bari
pandanın sarıldığı da @Çiğdem- e benziyor sanki
Ekli dosyayı görüntüle 54332 Ekli dosyayı görüntüle 54333 Ekli dosyayı görüntüle 54334 Ekli dosyayı görüntüle 54335
teşekürler ama hediye vermemişsindoğum günün kutlu olsun @destere nice yıllara selim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür dilerim😉
Doğum günün kutlu olsun çapkın çocuk @destere
Ekli dosyayı görüntüle 54336 Ekli dosyayı görüntüle 54337 Ekli dosyayı görüntüle 54338
Seevgili kontenjanından @Çiğdem- :
Ekli dosyayı görüntüle 54339
diyebilirsin ama sadece böyle tek başına abi mabi hikayesi bir işe yaramazbirde su küçüğün kız büyüğün lafına uygun davranıp dizilerde filmlerde çıkan kızları önce bir büyüğün olarak benim seçmem gerekiyorbuna karşılık senle bir gün çöle düşersek ve gökten kafamıza şaşal düşerse o şaşaldaki suyu kapma hakkına sahipsintabi kutup ayısı gelirse yine bir büyüğün olarak önceliği sana devredeceğimden şüphen olmasın
panda ile fok balığı harika diğer dopoşlar benlik değil onları geri sana iade ettim
teşekürler ama hediye vermemişsin
hediyelerin muhteşemtabi son hediye berbat ama zaten onu @Çiğdem- yararlansın diye koymuşsun
kız olsun çamurdan olsunvalla aklıma birşey gelmedi neyi beğeneceğini bilemedim
@destere @Çiğdem- Sihirli annemi pazar sabah 10 ve cumartesi saat 13 e koyması starın nediyorsun biraz pelin hafta içi her güne koyması sihirli annemi resmen reyting dedidiyebilirsin ama sadece böyle tek başına abi mabi hikayesi bir işe yaramazbirde su küçüğün kız büyüğün lafına uygun davranıp dizilerde filmlerde çıkan kızları önce bir büyüğün olarak benim seçmem gerekiyorbuna karşılık senle bir gün çöle düşersek ve gökten kafamıza şaşal düşerse o şaşaldaki suyu kapma hakkına sahipsintabi şansızlık diyelim kutup ayısı falan gelirse yine bir büyüğün olarak önceliği sana devredeceğimden şüphen olmasın
panda ile fok balığı harika diğer dopoşlar benlik değil onları geri sana iade ettim
teşekürler ama hediye vermemişsin
hediyelerin muhteşemtabi son hediye berbat ama zaten onu @Çiğdem- yararlansın diye koymuşsun
tek kelimeyle muhteşem
kız olsun çamurdan olsun
harikulade hediyeler birde diyorsun bulamadım diye üçü birbirinden değerli bunların ben bu hediyelerle ömrüm kısa olur ama mutlu yaşarım yani
hhahaha mustim hepsine bedel bunların ayoll kıymet bilharikulade hediyeler birde diyorsun bulamadım diye üçü birbirinden değerli bunların ben bu hediyelerle ömrüm kısa olur ama mutlu yaşarım yani
@Çiğdem- hediye dediğin böyle olur sen gidip sandalye hediye etmiştin nasıl bir vijdansızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?