Doğum Günün Kutlu Olsun destere

Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı senelere..

Ooo beyzademiz bugün doğmuş demek iyi ki dodun la değişik insan.
@destere

Sana sanatsal bir hediye yollayacağım. Gerçek bir sanat eseri olduğunu düşünüyorum bu insan evladının. Normalde kimseyle paylaşmam kendisini ama sen yabancı değilsin.

harika bir hediye
hediyeyi tümüyle iç ettim sen başka bişey bul kendine

Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı senelere..

teşekürler

Doğum günün kutlu olsun benden 1 ay büyüksün abi diyim mi

hepi börtdey totoş
neyse snaa en sevdiğin şeyleri hediye ediyim bari

pandanın sarıldığı da @Çiğdem- e benziyor sanki

doğum günün kutlu olsun @destere nice yıllara selim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür dilerim😉

Doğum günün kutlu olsun benden 1 ay büyüksün abi diyim mi
diyebilirsin ama sadece böyle tek başına abi mabi hikayesi bir işe yaramaz
birde su küçüğün kız büyüğün lafına uygun davranıp dizilerde filmlerde çıkan kızları önce bir büyüğün olarak benim seçmem gerekiyor
buna karşılık senle bir gün çöle düşersek ve gökten kafamıza şaşal düşerse o şaşaldaki suyu kapma hakkına sahipsin
tabi şansızlık diyelim kutup ayısı falan gelirse yine bir büyüğün olarak önceliği sana devredeceğimden şüphen olmasın

panda ile fok balığı harika diğer dopoşlar benlik değil onları geri sana iade ettim

doğum günün kutlu olsun @destere nice yıllara selim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür dilerim😉
teşekürler ama hediye vermemişsin

hediyelerin muhteşem
tabi son hediye berbat ama zaten onu @Çiğdem- yararlansın diye koymuşsun

valla aklıma birşey gelmedi neyi beğeneceğini bilemedim

@destere @Çiğdem- Sihirli annemi pazar sabah 10 ve cumartesi saat 13 e koyması starın nediyorsun biraz pelin hafta içi her güne koyması sihirli annemi resmen reyting dedi

Doğum günün kutlu olsun @destere Nice yıllara ve de tabi ki nice sıvalara

Bu da hediyen

@destere beğenirsiniz inşallah

Jessica Alba

Adriana Lima

Jennifer lopez

Sharon Stone
harikulade hediyeler birde diyorsun bulamadım diye üçü birbirinden değerli bunların ben bu hediyelerle ömrüm kısa olur ama mutlu yaşarım yani

@Çiğdem- hediye dediğin böyle olur sen gidip sandalye hediye etmiştin nasıl bir vijdansızlık

hhahaha mustim hepsine bedel bunların ayoll kıymet bil