Doğum Günün Kutlu Olsun Bully!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Bugün forumumuzun hem sevilen isimlerinden, hem de adminlerinden biri olan Bully’nin (Kaan’ın) doğum günü...

Kendisinin doğum gününü kutluyoruz; sevdikleriyle beraber geçireceği nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllar diliyoruz...

Hediye ve kutlama mesajı konusunda herhangi bir sınırlamamız yoktur, dilediğiniz kadar hediye verip yorum yapabilirsiniz.

@Bully hediyemi yarın gündüz vereceğim

Tekrardan nice yaşlara 🎈🎉

Reactions: Bully
Doğum günün kutlu olsun @Bully , nice - mutlu senelere.

Üçü de birbirinden güzel, özenle seçtiğim hediyeler.

Konuyu hazırlamıştım ama açılmış o yüzden direkt konuyu hediye ediyorum canım.
@Bully

"""
Forumumuzun göz bebeği, can admini, benim de bir tanem, nur tanem şeker parem 🙂 @Bully yani Kaan arkadaşımızın bugün doğum günü. Kendisine yeni yaşı, tüm güzelliklerle birlikte sağlık, aşk ve mutluluk getirsin. Canım kardeşim her zaman yerin ayrı, gönlünün güzelliğini hiç kaybetme.
Benim şahsi hediyem ve Çiğdem ablamın hediyesi konuda.
Tekrardan doğum günün kutlu olsun...

Bu da Çiğdem ablamın hediyesi, konuda dursun.

""""

Vaaaaayyyyy Kaan'ım doğum günün kutlu olsun, ailenle beraber nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara. Sonsuza kadar syrecrk dostluğumuza..
@Bully

Bu da hediyelerin

Doğum günün kutlu olsun @Bully.. Sağlıklı sıhhatli. İmanlı huzurlu güzel günler geçirmen dileğiyle...
Hediyelerin:

Bulişkom nice musmutlu yıllara, iyi doğdun, iyi ki varsın.
@Bully

Vayy Enes'im benim, çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah...

Reactions: Sherlock
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Sevdiklerinde birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu yılların olsun inşallah.
@Bully