Tekrardan teşekkür ediyorum İsmail'im. Geç olsun güç olmasın.
Harika hediyeler.
Tekrardan teşekkür ediyorum İsmail'im. Geç olsun güç olmasın.
Çok teşekkür ederim ablacım, hep birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah. Sen de iyi ki varsın.@Bully Ablacım konun açıldığın gün forumda değildim maalesef sonrasında da unutmuştum sen hatırlattın ve kutlamıştım ama buraya yazmamışım şimdi gördüm konuyu geç oldu ama güç olmasın diyorum ve sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum ablacım iyi ki doğurmuş annen seni iyi ki varsınn
Bu şarkıyı armağan edeyim dedim iyi ki doğdun yumucuğum
Çok teşekkür ediyorum kardeşim, hep beraber nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah.Kardeşim Doğum günün kutlu olsun Nice hep beraber yıllarımıza
Çok teşekkür ederim ablacım, hep birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah. Sen de iyi ki varsın.
Hediyem müthiş.
Ben Fenerbahçe’yle uğraşmaktanBekliyorum heyecanla.
Teşekkür ediyorum tekrardan.
Şu ana kadar hediye edilmemesi hata zaten. Teşekkürler.Beğenmene çok sevindim
bak şimdi aklıma geldi bir ankaralıya ankara nın bağları hediye edilirr
Şu ana kadar hediye edilmemesi hata zaten. Teşekkürler.
Benim aklım Hem İrlandalı hem Fransız kızda kaldıŞu ana kadar hediye edilmemesi hata zaten. Teşekkürler.
Teşekkür ediyorum reyiz, düşünmen yeter. Geç olsun güç olmasın.Ben Fenerbahçe’yle uğraşmaktan
Bunu görmemişim gecikti geçmiş doğum günün kutlu olsun
Senaryomda kötü gidiyor
Buda hediyen
@Bully
bu virüs her şeyi vurdu @BullyTeşekkür ediyorum reyiz, düşünmen yeter. Geç olsun güç olmasın.
Biraz yoğunum, ilgilenemedim pek senaryonla son dönemde. Ama senaryon bugüne kadar ayakta kaldı, bundan sonra da kalacaktır merak etme.
Hediyem güzelmiş, beğendim.
VayyBenim aklım Hem İrlandalı hem Fransız kızda kaldı
Etkileyerek dönebilirdim bu virüs çıkmasa @Bully