Aaa olamayız ayollSen Melek mi olmaya çalışıyorsun yoksa canım
Aaa olamayız ayollSen Melek mi olmaya çalışıyorsun yoksa canım
Gelip teşekkür edecekse Doğum gününü kutlarız yoksa arkasından konuşuyor gibi olmasın o yüzden kutlamıyorum
Ne şey çocuksun tövbe tövbe
Doğum gününü kutlasana ayoll diyorum
Gelsin teşekkür etsin kutlarız yoksa niye kutliim
İmzamı atarım ablacım bence de çok şey bir şahıs.
Bully beni de çok severdi bence o zaman ben kendi kendime kutlama yapıp teşekkür edeyim
Ayrıca şey derken ne demek istedin. Umarım çok kültürlü görgülü ve muhteşem bir çocuksun demek istemişsindir ve şuan o şey kelimesini duyup yuvalarından çıkan Yılanlara oklava vurmuşsundur yanlış anladıkları için
Sen niye sevgi pıtırcığı oldun şimdi.Eşiğine göre kutlayabiliriz Doğum gününü
Mutlu Yıllar Kaan'cım Geçmiş doğum gününü tekrardan kutluyorum. 24 yaşında bir genç olarak çoluk çocuğa karışması tavsiye ediyorum @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 60651
Sen niye sevgi pıtırcığı oldun şimdi.
Bana oynama! Oynuyorsun şuan... Bana yapmacık geldi bu tavrın senin gerçek halini bildiğim için inandırıcı gelmedi.Adama hiç güzel bi şey söylemeyelim mi hem sen niye kıskandın @Bully 'nin doğum gününü kutlama mi? Bunu bari kıskanma. Forum senin etrafında dönmüyor
Bana oynama! Oynuyorsun şuan... Bana yapmacık geldi bu tavrın senin gerçek halini bildiğim için inandırıcı gelmedi.
Sen niye sevgi pıtırcığı oldun şimdi.
Başıma iş çıkardı yine, herkese teşekkür etmem gerekiyor artıkAdama hiç güzel bi şey söylemeyelim mi hem sen niye kıskandın @Bully 'nin doğum gününü kutlama mi? Bunu bari kıskanma. Forum senin etrafında dönmüyor
Başıma iş çıkardı yine, herkese teşekkür etmem gerekiyor artık
Umut'tan güzel sözler duymak için böyle kaybolmak gerekiyormuş demek, yokluğumda değerimi anlamış Geldim, Yasak Elma'ya da oy toplamayı kesti benim hatrıma Bakalım ne kadar sürecek bu tatlılığı İlk geldiği zamanlardaki gibi şu an
Senden illa ki bir zarar gelir Neyse ki yokum diye çok kutlayan olmamışArtık yarışma defterini kapattığım için hep böyleyim sadece bazı dizi ve programlara özel kötü oluyorum @mrt-06
Aslında Herkese tek tek teşekkür ettirmek içinde uplattım konuyu tamamen iyi niyetli değildi
Senden illa ki bir zarar gelir Neyse ki yokum diye çok kutlayan olmamış
Henüz kendimi sana bırakmadım tetikteyim.Yok laa konuda goygoy dönsün diye uplatmak istedim
Kutlamamıştım burada yok diye kutlamak istedim bu kadar
Beni fazla büyütüyorsun sana yaptıklarımdan dolayı ama çok büyütme derim ben şuan sulhuz çünkü
Ay yok, zaten cevap vermem onlara Zamanında kutlayan, Fav10 enlerinde beni anan, En Favori Üye'de oy veren herkesin özel bir yeri olacak bende Varken herkes iyi olur, mesele yoklukta nasıl davranıldığıÇağırayım istersen kutlama için
Ah ah boşuna yapmadım ben o yorumları. Hepsi geleceğe yatırımdı.Ay yok, zaten cevap vermem onlara Zamanında kutlayan, Fav10 enlerinde beni anan, En Favori Üye'de oy veren herkesin özel bir yeri olacak bende Varken herkes iyi olur, mesele yoklukta nasıl davranıldığı
Senin canını yerim, adamsın sen adam Ama hiç dönmeyebilirdim de, bunu bilemezsin. İçinden gelerek yaptığın çok belliAh ah boşuna yapmadım ben o yorumları. Hepsi geleceğe yatırımdı.
Sen çoktan oltaya gelmişsin bile, hadi süper mod yaptır beni.Senin canını yerim, adamsın sen adam Ama hiç dönmeyebilirdim de, bunu bilemezsin. İçinden gelerek yaptığın çok belli
Çok beklersinSen çoktan oltaya gelmişsin bile, hadi süper mod yaptır beni.
Geldikten sonra ne anladım ayoll ben olmasada kutladım forumun yinede bir parçasıdır dedim olsun olmasın @Bullygeldiğine göre kutlayabiliriz Doğum gününü
Mutlu Yıllar Kaan'cım Geçmiş doğum gününü tekrardan kutluyorum. 24 yaşında bir genç olarak çoluk çocuğa karışması tavsiye ediyorum @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 60651
Yokluğumda yapılan kutlamaları, anmaları ve yapılmayanları hep not aldım zaten canım Buradan bir kez daha teşekkür edeyim sana, iyi ki varsınGeldikten sonra ne anladım ayoll ben olmasada kutladım forumun yinede bir parçasıdır dedim olsun olmasın @Bully
Tabi unutmadık cnm ama şöyle bir şey var sana genelde faceden gelişmeleri aktardığım için çok buralarda her gün şey etmiş olmayabilirim görüştükçe oradan aktardım için ama senide konularda özelde özellikle tabikide andık bol bol son günlerde zaten içime doğmuş gibiydiYokluğumda yapılan kutlamaları, anmaları ve yapılmayanları hep not aldım zaten canım Buradan bir kez daha teşekkür edeyim sana, iyi ki varsın
Geldikten sonra ne anladım ayoll ben olmasada kutladım forumun yinede bir parçasıdır dedim olsun olmasın @Bully