Hhaha seninde bir bakımın geldi bence ayarların çok karıştıNereye yolluyosun beni. 😱
Hhaha seninde bir bakımın geldi bence ayarların çok karıştıNereye yolluyosun beni. 😱
Hain sincap!Tövbe bismillah ben böyle bir şey iletemem
Şeyinden öpüyormuş derim kelime bulamadımız yerlerde şey deriz o artık kendi hayal gücüne göre doldurur orayıHain sincap!
@xBUGRAx sen de gel, içerisi şampiyonlar ligi gibi.Hhaha seninde bir bakımın geldi bence ayarların çok karıştı
Ne şey çocuksun tövbe tövbeGelip teşekkür edecekse Doğum gününü kutlarız yoksa arkasından konuşuyor gibi olmasın o yüzden kutlamıyorum
Ne şey çocuksun tövbe tövbe
Doğum gününü kutlasana ayoll diyorumAnlamadım ne demek istedin
Doğum gününü kutlasana ayoll diyorum
Ben teşekkür ederim farkı yok ayollGelsin teşekkür etsin kutlarız yoksa niye kutliim
İmzamı atarım ablacım bence de çok şey bir şahıs.Ne şey çocuksun tövbe tövbe
Ben teşekkür ederim farkı yok ayoll
Bully beni de çok severdi bence o zaman ben kendi kendime kutlama yapıp teşekkür edeyim
Ayrıca şey derken ne demek istedin. Umarım çok kültürlü görgülü ve muhteşem bir çocuksun demek istemişsindir ve şuan o şey kelimesini duyup yuvalarından çıkan Yılanlara oklava vurmuşsundur yanlış anladıkları için
Hhaha fırlama vsy anlamında Benim 27 yıldır ağzımdan tek küfür çıkmadıİmzamı atarım ablacım bence de çok şey bir şahıs.
Bence sen "ecünnü"yü küfür yerine kullanıyorsun.Hhaha fırlama vsy anlamında Benim 27 yıldır ağzımdan tek küfür çıkmadı
Hhahah herkesin kendine özel yöntemleri varBence sen "ecünnü"yü küfür yerine kullanıyorsun.
Hhaha fırlama vsy anlamında Benim 27 yıldır ağzımdan tek küfür çıkmadı
@mrt-06 ın dissini bu sefer destekliyorum ayoll inş bir tarafına atmıştırYaa bırak bu forumun bir tane meleği var meleği oynama artık
@mrt-06 ın dissini bu sefer destekliyorum ayoll inş bir tarafına atmıştır