Gayet güzel bir hediye düşünüp paylaşmışsın çok teşekkürler.@BesaleT evet hediyelerle geldimm düşündüm düşündüm ne veriyim diye her tük genci gibi Atamıza bağlığını biliyorum dedim ki gençlere söylediği sözlerden birini armağan edeyim
Ve nedendir bilmiyorum memleketini çok merak ediyorum görmeyi istediğim bir il İzmir dedim ki birde
İzmirin güzel yerlerinden birini armağan edeyim dedim Kordon güzel yer ya
Teşekkürler sağol da neden Nba 2k20?
Öğrenciyiz sonuçta ve gerçekçi bir hediye olsun istedim hazır 23 liraya inmişken 400 liradanTeşekkürler sağol da neden Nba 2k20?
Eyvallah sağolun gençler.Konu benim anasayfada gözükmediği için şimdi gördüm Beso. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında beraber Spartacus izlemeyi umuyor ve nice yaşlar diliyorum
Eyvallah sağolun gençler.@sokak sanati valla ben başladım 2.sezona geçtim yorumlayabilirim başlayın sizde.
Başladığında yorum at beni de etiketle bende toplu yorum atarım 1.sezon için.Şu sıcaklarda beni evde aslında sadece öyle aksiyonlu şeyler ayakta tutar. Her an başlayabilirim ilk sezona
Başladığında yorum at beni de etiketle bende toplu yorum atarım 1.sezon için.
Artık ekonomi konuşmak da yasak olmuş.Profilinde sebze ve ekonomi ile başlayan muhabbetimizin simgesi olarak bu da diğer hediyem olsun @BesaleT
Ekli dosyayı görüntüle 82112
Bu konuyu niye uplattınArtık ekonomi konuşmak da yasak olmuş.
Eski konulara bakıyordum görünce yazayım dedim.Bu konuyu niye uplattındomates ile alakalı profil mesajlarımız daha duruyordur, ordan yazsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?