Ben böyle gereksiz gizem sevmem, kaliteli gizem olsun başımın üstüne. O yüzden kurduğun oyunu bozdum ve pişman değilim. Teşekkürler, iyi günler.Gizem yapmak bizim işimiz. Zey hanım bunu kendisi istedi, ben de dayanamadım ve yaptım.
Ben böyle gereksiz gizem sevmem, kaliteli gizem olsun başımın üstüne. O yüzden kurduğun oyunu bozdum ve pişman değilim. Teşekkürler, iyi günler.Gizem yapmak bizim işimiz. Zey hanım bunu kendisi istedi, ben de dayanamadım ve yaptım.
Benimde elimde onun hakkında ifşa edeceğim çok ilginç bir mevzu var ama yapamam Ben @MEnes gibi değilimAdama bak, neyimiz var neyimiz yok ortaya dökmüş.
Yapma zaten...Benimde elimde onun hakkında ifşa edeceğim çok ilginç bir mevzu var ama yapamam Ben @MEnes gibi değilim
Dün @Sherlock oralı olmadı, belki çenemi kapalı tutamazdım ama artık hakkını kaybetti GeçtiYapma zaten...
Çok da önemli bir durum değil o yüzden gerek yok ahahaha.Dün @Sherlock oralı olmadı, belki çenemi kapalı tutamazdım ama artık hakkını kaybetti Geçti
Bence bol bol goy goy edilip eğlenilecek bir olay Bak yine geldi aklımaÇok da önemli bir durum değil o yüzden gerek yok ahahaha.
Benimde elimde onun hakkında ifşa edeceğim çok ilginç bir mevzu var ama yapamam Ben @MEnes gibi değilim
Hakkını kaybettin, dün baksaydın bildirime ve @MEnes özelliklede senin öğrenmemeni istememişti. Artık nasıl bezdiriyorsan onuBunu şimdi görüyorum, bu ifşa edilecek bilgileri öğrenmek isterim...
Bence eğlenceli değil hatta kan dondurucu...Bence bol bol goy goy edilip eğlenilecek bir olay Bak yine geldi aklıma
bu mesajın @Sherlock u dahada meraklandırırBence eğlenceli değil hatta kan dondurucu...
Umrumda değil onun meraklanması, biraz ağlasın zırlasın ben anlatırım belki...bu mesajın @Sherlock u dahada meraklandırır
Anlattığın an banada bildir. Onunla yorumlamayı sabirsızlikla bekliyorumUmrumda değil onun meraklanması, biraz ağlasın zırlasın ben anlatırım belki...
O gün gelsin bakarız, bildiririm sana da...Anlattığın an banada bildir. Onunla yorumlamayı sabirsızlikla bekliyorum
twitterde 3lü sohbet oluyorsa ayarlarız. Daha keyifli olur hem arkandan konuşmamış oluruzO gün gelsin bakarız, bildiririm sana da...
Olursa bakarız halledilir...twitterde 3lü sohbet oluyorsa ayarlarız. Daha keyifli olur hem arkandan konuşmamış oluruz