Ben böyle gereksiz gizem sevmem, kaliteli gizem olsun başımın üstüne.Gizem yapmak bizim işimiz.Zey hanım bunu kendisi istedi, ben de dayanamadım ve yaptım.
![]()
Ben böyle gereksiz gizem sevmem, kaliteli gizem olsun başımın üstüne.Gizem yapmak bizim işimiz.Zey hanım bunu kendisi istedi, ben de dayanamadım ve yaptım.
![]()
Benimde elimde onun hakkında ifşa edeceğim çok ilginç bir mevzu var ama yapamamAdama bak, neyimiz var neyimiz yok ortaya dökmüş.![]()
Yapma zaten...Benimde elimde onun hakkında ifşa edeceğim çok ilginç bir mevzu var ama yapamamBen @MEnes gibi değilim
![]()
Dün @Sherlock oralı olmadı, belki çenemi kapalı tutamazdım ama artık hakkını kaybettiYapma zaten...![]()
Çok da önemli bir durum değil o yüzden gerek yok ahahaha.Dün @Sherlock oralı olmadı, belki çenemi kapalı tutamazdım ama artık hakkını kaybettiGeçti
Bence bol bol goy goy edilip eğlenilecek bir olayÇok da önemli bir durum değil o yüzden gerek yok ahahaha.![]()
Benimde elimde onun hakkında ifşa edeceğim çok ilginç bir mevzu var ama yapamamBen @MEnes gibi değilim
![]()
Hakkını kaybettin, dün baksaydın bildirimeBunu şimdi görüyorum, bu ifşa edilecek bilgileri öğrenmek isterim...![]()
Bence eğlenceli değil hatta kan dondurucu...Bence bol bol goy goy edilip eğlenilecek bir olayBak yine geldi aklıma
![]()
Umrumda değil onun meraklanması, biraz ağlasın zırlasın ben anlatırım belki...bu mesajın @Sherlock u dahada meraklandırır![]()
Anlattığın an banada bildir. Onunla yorumlamayı sabirsızlikla bekliyorumUmrumda değil onun meraklanması, biraz ağlasın zırlasın ben anlatırım belki...![]()
O gün gelsin bakarız, bildiririm sana da...Anlattığın an banada bildir. Onunla yorumlamayı sabirsızlikla bekliyorum![]()
twitterde 3lü sohbet oluyorsa ayarlarız. Daha keyifli olur hem arkandan konuşmamış oluruzO gün gelsin bakarız, bildiririm sana da...![]()
Olursa bakarız halledilir...twitterde 3lü sohbet oluyorsa ayarlarız. Daha keyifli olur hem arkandan konuşmamış oluruz![]()