Ben geldim, seni de en yakın zamanda bekliyoruz. @Arslan Bey
Doğum gününü tebrik eder, hayırlı bir ömür dilerim.
Doğum gününü tebrik eder, hayırlı bir ömür dilerim.
Şu tabloya alışkın değilim@Arslan Bey Doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum. Sen de yaşlandın be kardeş. Arada hasbıhal ederdik ama bayadır edemiyoruz da. Goygoyunu da özledik diyebilirim. Neyse yakında döneceğin bilgisini aldık o zaman gelince yaparız gerekeni.
Hediye olarak başka bir hediye veremezdim sana. Özel goygoy sahneleridir...
Aslında o goygoylara cevap da verecektim ama işte olduğum için fırsat bulamadım.
'belki' , bu biraz kısmet gibi birşey oluyor. Geceye göreceğiz bakalım gelecek mi cevapAslında o goygoylara cevap da verecektim ama işte olduğum için fırsat bulamadım.Boşluk bulamadım hiç ama belki bi ara cevap veririm geceye doğru.
Bekliyorum Sherlock BeySize o tarihin gizemini o tarih gelince açıklayacağım Dosi hanım.
Zaten kutlama konusu istemiyor, şovmen.
Yukarıda yazmışsın hediyenizi verin diye ama olmaz, prensiplerime aykırı@MasacRE bugün kendisine sen foruma gelmedin diye konunu acmayacağım dedim, o da açsaydin döndüğumde teşekkürümü ederdim dedi. Yok, gelmedin diye ceza olsun dedim. Sürpriz olsun
siz de tebrik edin @Sherlock @MEnes @xemrexxx @Turkuazz @batuhankaralar @DarkLegenD @Maskeli Fedai ve diğer Arslan Bey'i tanıyanlar.
@Silinmiş Üye sen de kutlayabilirsin
Kuru bir tebrik kabulümüzdürYukarıda yazmışsın hediyenizi verin diye ama olmaz, prensiplerime aykırıForumda olmayan insana yok hediye mediye
Dgko Arslan Bey. Al bak en kuru tebrikKuru bir tebrik kabulümüzdür
haha tamam bak bu kâfiDgko Arslan Bey. Al bak en kuru tebrik
Veremedim...'belki' , bu biraz kısmet gibi birşey oluyor. Geceye göreceğiz bakalım gelecek mi cevap
hiç şaşırmadımVeremedim...
Ben de şaşırmadım...hiç şaşırmadım
@Sherlock Bey'de 8 Aralık tarihinin önemini anlatacaktı güya bugüne yani düneTakvimler 9 Aralık tarihini gösteriyor artık
HahaBen de şaşırmadım...
Ya o çok da önemli bir şey değil, bunun KYK bursu yani devletten aldığı öğrenci bursunun yattığı tarih o.O tarih geldiğinde yani herhangi bir ayın 8'i geldiğinde kendisi maddi olarak ihya oluyor, mesele bu...
Onun bana kızma lüksü yok o yüzden bir şey olmaz.Hahabenim aklımda ogün sınav bitip rahatlayacağı dönem olarak geldi. Çok ta uzaklaşmamışım tahminimde sanki
Acaba ifşa etmene kızarmı 😱
Hahabenim aklımda ogün sınav bitip rahatlayacağı dönem olarak geldi. Çok ta uzaklaşmamışım tahminimde sanki
Acaba ifşa etmene kızarmı 😱
Onun bana kızma lüksü yok o yüzden bir şey olmaz.
Ağlama lan, boş gizem yapmışsın Zey hanımı beklentiye sokmuşsun.Adama bak, neyimiz var neyimiz yok ortaya dökmüş.
Ağlama lan, boş gizem yapmışsın Zey hanımı beklentiye sokmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?