Doğum Günün Kutlu Olsun Araf (Arslan Bey)!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,509
Puanı
1,060
Bugün forumun emektar üyelerinden ve bir senedir ara vermiş olan ama yakın zamanda aramıza geri dönecek olan @Arslan Bey 'in doğum günü.

Kendisi ile geçen sene bu kutlama konusu ile ilgili muhabbetlerimiz vardı ve bu konunun açılmasından memnun olacağını bildiğim için bu sene es geçmemeyi uygun gördüm :bhr:

Foruma geldiğinde hepimize teşekkürünü edecektir. Oyüzden o yok diye tebrik etmemezlik etmeyin :A

Ailesiyle birlikte nice sağlıklı ve huzurlu yaşlara dilerim,

ve bizimlede nice eğlenceli yıllara ?
En kısa zamanda onu ve upuzun yorumlarını bekliyoruz :Z

Son düzenleme:
Tanımıyorum ama doğum günün kutlu olsun. Sende Aydın'daymışsın, ilginç bir tesadüf. Aydın'lı birine denk geldik o da aktif değil Zey siz de hiç söylemiyorsunuz. :A @Dosi
Aa evet ya, aklıma geldi kaç kere ama söylemeyi unuttum :A

Kendisi forumda uzuuuun yorumlarıyla bilinen birisidir :A Geldiğinde tanıştırırız sizi :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and blacklion
Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. :) @Arslan Bey

Adaşım @MEnes ikimizin adına güzel bir hediye verecekmiş, ben de bekliyorum ne yapacağını... :A
Sen daha adaşının forumdaki yıl dönümünü kutlamadın, arada kaynadı gitti :A Onu geçtin, doğum günü konusu bile açmadin adaşına 😱 @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Sen daha adaşının forumdaki yıl dönümünü kutlamadın, arada kaynadı gitti :A Onu geçtin, doğum günü konusu bile açmadin adaşına 😱 @MEnes

Adaşım doğum gününü gerekli mecralardan kutladım, kendisi konu istemediğini söyledi. :A Kendisine ayın 8’inden sonra gerekli sıvama işlemlerini gerçekleştirceğim... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Adaşım doğum gününü gerekli mecralardan kutladım, kendisi konu istemediğini söyledi. :A Kendisine ayın 8’inden sonra gerekli sıvama işlemlerini gerçekleştirceğim... :A
Neden 8'inden sonra?

Ogün önemli bir tarih. Şuan ki ruh halime de uygun. Konusunu bile açabilirim. Ozaman öğrenirsin belki :A

• Güldürdün
8’i kutsal bir tarih çünkü, büyük anlam ve öneme sahip. :A
işte ben de tam o tarihten bahsediyorum :A

Ben kendimi dizilere kaptırmaktan adaşının doğum gününü gününde kutkayamadım :A Bugün telefi ettim onun profilinde :bhr:
Zamanında ona doğum günü konusunu açmayacağımı belirtmiştim gerçi :A @MEnes

• Güldürdün
işte ben de tam o tarihten bahsediyorum :A

Ben kendimi dizilere kaptırmaktan adaşının doğum gününü gününde kutkayamadım :A Bugün telefi ettim onun profilinde :bhr:
Zamanında ona doğum günü konusunu açmayacağımı belirtmiştim gerçi :A @MEnes

Size o tarihin gizemini o tarih gelince açıklayacağım Dosi hanım. :A

Zaten kutlama konusu istemiyor, şovmen. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi