Çokluğun içinde bir istisna onda da ilkin onun fanıydım ancak yarım istisnaBozuk saat misali diyeceğim de tersi bir ivme çiziyor
Dosi senden ders aldığı için her hatanı kolluyor dikkat et10 tanede 1 istisna o kadar da normaldir
@Dosi
Sen benim diziye bakma ben bakayım var mı öyleHayır. Ben televizyon izlemiyorum. Karanlık bizde yazın olmadığı için dışarda geziniyom genelde
Yasak Elma'ya bakmaya başladım gündüzleri. Şimdi etiketledim seni, git bak , olmadı etiketin
Bu defa ismail yk konusuyla bir hata arıyorDosi senden ders aldığı için her hatanı kolluyor dikkat et
Sen benim diziye bakma ben bakayım var mı öyle
Yoruma bak dedim, onu izlediğini söylemiştin hatta sana danıştım, izliyeyimmi sence deyince, sende çoşkuyla izle dedin diye bakmaya başladım Yasak Elma'ya 😱 @xBUGRAxDosi senden ders aldığı için her hatanı kolluyor dikkat et
Sen benim diziye bakma ben bakayım var mı öyle
Arar çok fettan bir kadınBu defa ismail yk konusuyla bir hata arıyor
2 bölüm izledim benYoruma bak dedim, onu izlediğini söylemiştin hatta sana danıştım, izliyeyimmi sence deyince, sende çoşkuyla izle dedin diye bakmaya başladım Yasak Elma'ya 😱 @xBUGRAx
Deniz bile benden yana oldu, İsmail YK söz konusu sonuçtaNiyeymiş
Fettan senin arkadaşındırArar çok fettan bir kadın
2 bölüm izledim ben
Bu öbürlerine bedel anlamı taşımazDeniz bile benden yana oldu, İsmail YK söz konusu sonuçta
Fettan senin arkadaşındır
@denizz19 turkuazz'ın eli ayağına dolandı, alıntıyı bile beceremedi
Telefonda alıntı hep karşıyor şimdi bunu ismail yk ya mal etme ayrıca hiçte 8 ine bedel değil alakası yok@denizz19 turkuazz'ın eli ayağına dolandı, alıntıyı bile beceremedi
Nokta koymak zorunda kalıyoru alıntımız olsun diye
Evet canım, 1 hata Söz konusu İsmail YK ise 8e bedel
Tamam 5 olsunTelefonda alıntı hep karşıyor şimdi bunu ismail yk ya mal etme ayrıca hiçte 8 ine bedel değil alakası yok
Susun be film izleyeceğimTamam 5 olsun
Bu aralar yoğunum, birgün ders almaya geleyimde @denizz19 memnun kalsın
İhtiyacım yok aslında ama göstermelik ders verirsin
Hayır 5 te değil 1 ine dahi bedel değildirTamam 5 olsun
Bu aralar yoğunum, birgün ders almaya geleyimde @denizz19 memnun kalsın
İhtiyacım yok aslında ama göstermelik ders verirsin
Susun be film izleyeceğim
Deniz'e kapak olsun bu cevapHayır 5 te değil 1 ine dahi bedel değildir
Ders konusunda da senin ders almaya ihtiyacın yok zaten bilgilisin
Ama ismail yk konusunda anlasamıyoruz