Doğum Günün Kutlu Olsun İsmail YK!

İsmail YK çok güçlü bir yorumcudur. Pek çok müzik aleti de çalabilme özelliğine sahiptir. Kıskanın :A
Mustafa Ceceli de güçlü müzisyen ve birçok alet çalabilme özelliği vardır. Adam bir kere aranjör. Gerçi neden savunmaya geçtiysem. Ayrıca niye kıskanayım? Seyirciye oynuyor hep. :A

Mustafa Ceceli de güçlü müzisyen ve birçok alet çalabilme özelliği vardır. Adam bir kere aranjör. Gerçi neden savunmaya geçtiysem. Ayrıca niye kıskanayım? Seyirciye oynuyor hep. :A
Seyirciye oynayacak tabi kime oynayacak adam yaptığı işlerle gündemde sen bir güne bir gün magazine haber olduğunu gördün mü :A

İyi ki doğmuş reyis, orta okul yıllarıma damgasını vurmuştu efsane şarkılarıyla. :A İlk iki albümündeki şarkıların çoğunu hala ezbere bilirim. :A

Otobüs çarpmış gibi oldum seni gördüm kahroldum. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sende tutturdun doğallık yok diye :A Tansiyon'un bunlardan farkı yok :D
O doğallığını bulamıyorum artık,konudaki sarkilarında ilk popülerken konserini dahi izlemiştim o kadar fanıydım.ama artık şarkılarını hiç takip etmiyorum.ya ilk çizgisini koruyamadı yada ben fazla büyüttüm o şarkılarını:(

O doğallığını bulamıyorum artık,konudaki sarkilarında ilk popülerken konserini dahi izlemiştim o kadar fanıydım.ama artık şarkılarını hiç takip etmiyorum.ya ilk çizgisini koruyamadı yada ben fazla büyüttüm o şarkılarını:(
@denizz19 hala ders almalımıyım turkuazz'dan? :A

Bugün 4N1K başlıyor izleyecek misin :A
Hayır. Ben televizyon izlemiyorum. Karanlık bizde yazın olmadığı için dışarda geziniyom genelde :A
Yasak Elma'ya bakmaya başladım gündüzleri. Şimdi etiketledim seni, git bak , olmadı etiketin:A