Onları da hatırlıyorum.Biz Nerdesin, Son Defa nesliyiz
"Nerdesin, beni unutsun demişsin."
"Son defa yanına varayım."
Son düzenleme:
Onları da hatırlıyorum.Biz Nerdesin, Son Defa nesliyiz
Yanına geleyim değil varayımOnları da hatırlıyorum.
"Nerdesin, beni unutsun demişsin."
"Son defa yanına geleyim."
Olabilir. Yıllardır dinlemeyince haliyle pas tutuyorum.Yanına geleyim değil varayım
Yine formun yerinde, şahanesinYanına geleyim değil varayım
İsmail YK çok güçlü bir yorumcudur. Pek çok müzik aleti de çalabilme özelliğine sahiptir. KıskanınOlabilir. Yıllardır dinlemeyince haliyle pas tutuyorum.
İsmail'in her şarkısı güzeldir ben slowları çok başka severim tabi ama hareketlilerden de Tıkla süperdir meselaYine formun yerinde, şahanesin
Nerdesin, Son Defa deyince buda geliyor akla
Mustafa Ceceli de güçlü müzisyen ve birçok alet çalabilme özelliği vardır. Adam bir kere aranjör. Gerçi neden savunmaya geçtiysem. Ayrıca niye kıskanayım? Seyirciye oynuyor hep.İsmail YK çok güçlü bir yorumcudur. Pek çok müzik aleti de çalabilme özelliğine sahiptir. Kıskanın
Seyirciye oynayacak tabi kime oynayacak adam yaptığı işlerle gündemde sen bir güne bir gün magazine haber olduğunu gördün müMustafa Ceceli de güçlü müzisyen ve birçok alet çalabilme özelliği vardır. Adam bir kere aranjör. Gerçi neden savunmaya geçtiysem. Ayrıca niye kıskanayım? Seyirciye oynuyor hep.
"Seyirciye oynamak" derken senden bahsediyorum. "Harika"ları alıyorsun hep.Seyirciye oynayacak tabi kime oynayacak adam yaptığı işlerle gündemde sen bir güne bir gün magazine haber olduğunu gördün mü
Beni yönetici yapacaktın pardon süper moderatörİyi ki doğmuş reyis, orta okul yıllarıma damgasını vurmuştu efsane şarkılarıyla. İlk iki albümündeki şarkıların çoğunu hala ezbere bilirim.
Otobüs çarpmış gibi oldum seni gördüm kahroldum.
O doğallığını bulamıyorum artık,konudaki sarkilarında ilk popülerken konserini dahi izlemiştim o kadar fanıydım.ama artık şarkılarını hiç takip etmiyorum.ya ilk çizgisini koruyamadı yada ben fazla büyüttüm o şarkılarınıSende tutturdun doğallık yok diye Tansiyon'un bunlardan farkı yok
@denizz19 hala ders almalımıyım turkuazz'dan?O doğallığını bulamıyorum artık,konudaki sarkilarında ilk popülerken konserini dahi izlemiştim o kadar fanıydım.ama artık şarkılarını hiç takip etmiyorum.ya ilk çizgisini koruyamadı yada ben fazla büyüttüm o şarkılarını
Oh olsun sanaBozuk saat misali diyeceğim de tersi bir ivme çiziyor
Yine en iyi örnek benim çizgimi hiç bozmadımOh olsun sana
hmm tabi tabiYine en iyi örnek benim çizgimi hiç bozmadım
10 tanede 1 istisna o kadar da normaldirBozuk saat misali diyeceğim de tersi bir ivme çiziyor
Hayır. Ben televizyon izlemiyorum. Karanlık bizde yazın olmadığı için dışarda geziniyom geneldeBugün 4N1K başlıyor izleyecek misin