Doğum Günün Kutlu Olsun İsmail YK!

İsmail YK çok güçlü bir yorumcudur. Pek çok müzik aleti de çalabilme özelliğine sahiptir. Kıskanın
Mustafa Ceceli de güçlü müzisyen ve birçok alet çalabilme özelliği vardır. Adam bir kere aranjör. Gerçi neden savunmaya geçtiysem. Ayrıca niye kıskanayım? Seyirciye oynuyor hep.

Mustafa Ceceli de güçlü müzisyen ve birçok alet çalabilme özelliği vardır. Adam bir kere aranjör. Gerçi neden savunmaya geçtiysem. Ayrıca niye kıskanayım? Seyirciye oynuyor hep.
Seyirciye oynayacak tabi kime oynayacak adam yaptığı işlerle gündemde sen bir güne bir gün magazine haber olduğunu gördün mü

İyi ki doğmuş reyis, orta okul yıllarıma damgasını vurmuştu efsane şarkılarıyla.
İlk iki albümündeki şarkıların çoğunu hala ezbere bilirim.

Otobüs çarpmış gibi oldum seni gördüm kahroldum.

Reactions: Dosi
Beni yönetici yapacaktın pardon süper moderatör

Sende tutturdun doğallık yok diye
Tansiyon'un bunlardan farkı yok
O doğallığını bulamıyorum artık,konudaki sarkilarında ilk popülerken konserini dahi izlemiştim o kadar fanıydım.ama artık şarkılarını hiç takip etmiyorum.ya ilk çizgisini koruyamadı yada ben fazla büyüttüm o şarkılarını

@denizz19 hala ders almalımıyım turkuazz'dan?

Bugün 4N1K başlıyor izleyecek misin
Hayır. Ben televizyon izlemiyorum. Karanlık bizde yazın olmadığı için dışarda geziniyom genelde

Yasak Elma'ya bakmaya başladım gündüzleri. Şimdi etiketledim seni, git bak , olmadı etiketin