Doğum Günün Kutlu Olsun Ünlü Düşünür, Filozof MEnes... 🐴

Beklentiye koydun şimdi beni, yine bir beklentiyle izleyeceğim. Dediğini karşılar umarım. :A Fanlar hazır olda bekliyor, hedef MAL'de zirveye yerleşmekmiş. Biraz zor gibi ama başarabilecekler mi bakalım, bir süre sonra tekrar düşeceği için kısa süreli de olsa üst sıralara yerleşsin isterim. :A
Yani şimdi bu sezonun kaç bölüm olacağı şuan aşırı belirsiz ama şayet mangada düşündüğüm kısımlara gelirlerse MAL'de zirveye yerleşmeme ihtimali yok zaten. :A O bölümler başarılı bir şekilde animeye aktarılırsa internette yer yerinden oynayacak... Tüm OTAKU alemi çıldıracak, kopacak. :A S3P2 tahtı sallamıştı çok yaklaşmıştı ama 4. sezonun yanında S3P2 devede kulak kalır... Bunu bildiğim için zirve için fazla umutluyum. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yani şimdi bu sezonun kaç bölüm olacağı şuan aşırı belirsiz ama şayet mangada düşündüğüm kısımlara gelirlerse MAL'de zirveye yerleşmeme ihtimali yok zaten. :A O bölümler başarılı bir şekilde animeye aktarılırsa internette yer yerinden oynayacak... Tüm OTAKU alemi çıldıracak, kopacak. :A S3P2 tahtı sallamıştı çok yaklaşmıştı ama 4. sezonun yanında S3P2 devede kulak kalır... Bunu bildiğim için zirve için fazla umutluyum. :A
Hayda... Ben yine de o kadar umutlanma derim. Manga ve anime çoğu zaman denk geitirtilemiyor çünkü. :A Zirvede yerleşir belki ama önemli olan kaçıncı sıralarda sabit duracağı. Yine 12 bölümlük olacak gibi duruyor ama mangayı okuduğun için sen daha iyi tahmin edersin. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Hayda... Ben yine de o kadar umutlanma derim. Manga ve anime çoğu zaman denk geitirtilemiyor çünkü. :A Zirvede yerleşir belki ama önemli olan kaçıncı sıralarda sabit duracağı. Yine 12 bölümlük olacak gibi duruyor ama mangayı okuduğun için sen daha iyi tahmin edersin. :A
Ya mangası o kadar DESTANSI ki yani akıl almaz hikayeler ve bölümler var. İnanılmaz bir kurgu var. O yüzden fazla hype'landım. Ama işte bunu dediğin gibi animeye aktaran şirketin hakkıyla yapması lazım. Pacing'i düzgün ayarlaması lazım. Gidip 45 sayfalık manga bölümüne sahip SNK'yı 2 Manga 1 Anime bölümü şeklinde yapmasınlar yani... Ben hikayeye güveniyorum ve MAPPA'nın da iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. Bekleyelim görelim. :A Sızıntılar 16 bölüm olacak şeklinde ve 16 bölümün dışında ikinci bir part olacak şeklinde gözüküyor ilk aşamada ama sızıntıları yapan kişilere ne kadar güvenilirse artık. :A

Katılıyorum benim gibi bir SABAR insanına az bile yazılmış... :A

Ya adam nasıl da biliyor beni... Tabi ki de vermeyeceğim o cevabı ahahahaha... :A Bir de sana sıva yapacağımı falan mı sandın... :A
Ahahahahaha yine önce kendini övmüş, ardından da gerçekleri dile getirmiş... :A "Şovmen" diye yazmalıydım aslında başlığa. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes