Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahh çok tşşkler alamancı

Haleb di sanırım o nickle dolaşırkan seninle hiç sohbetim yoktu ama evet o banlanma eşiğindeki durumlarda sana çok sahip çıkmıştım çünkü bir yönetici olarak ben herzaman düşündüğüm şeyi aktardım adaletten şaşmadım oan tanısmıyor olmamızın bir önemi yoktu zaten hep barıştan yana olmuşumdur sendeki potansiyeli oan hissettim ve kendi doğrularımla destek oldum sonra rahmetliyle evet sen ben gece sohbetleriyle tanısıp kaynaştık

Bir ikinci kırılma noktamızda senle alakalı forumdan soğumuştun karamsar konusuyordun buranın aile ortamından bahsettim farklı oldunu görüceksin dedim daha sonra anlıcaksın demek istediklerimi diye zaten şuan o anlama noktasını aşmış durumdasın sende ailemizin bir bireyisin şuan ve güzel dileklerin içinde çok tşşkler

Reactions: kerem
Sorma, geçen gün Harun'un başına gelenler geçen sene benimde başıma gelmişti. Adalet işte, neyseki sen vardın. Her eve lazımsın valla.
O günden sonra da zaten herşey yeni başladı, ortak noktalarımız çok @Harunnn60 gibi mesela.

Bugün senin günün, her zamanki gibi mutlu, huzurlu, neşeli, kutlu, heyecanlı, deli dolu kutlarsın doğum gününü.
Hediye konusunda biraz cimri davrandım mütevazıyımdır da her zaman.
Şarki yollarım ama istersen.

Reactions: Çiğdem
Zor ikna ettim ama ara vermez veremez. Geliyor yarın hem senin doğum günün var kaçırır mı.

Olur şuan şarkı yarışmacısı sunucusuna en iyi hediye işte

Reactions: kerem
Bu cici konu için tekrardan tşşkler @Bully salı günü yine kutlamalara tşk ederim yarın olamıcam gündüz hazırlık akşam kutlama oldundan bende yatayım cicili bicili rüyalar görüşürüz

Reactions: Bully
Bu cici konu için tekrardan tşşkler @Bully salı günü yine kutlamalara tşk ederim yarın olamıcam gündüz hazırlık akşam kutlama oldundan bende yatayım cicili bicili rüyalar görüşürüz
Rica ederim canım ne demek, cicili bicili rüyalar.

İyi eğlenceler.

Doğum günün kutlu olsun kız oklava güzeli
Nice mutlu senelere, iyi ki varsın
@Çiğdem

Kötü karakterleri seversin sen bunlar da hediyelerin

Seninle ortak dizilerimizden olan cancağzım Turgut

Ve efsane Veli Cevher

Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem nice mutlu yıllar diliyorum. İyice yaşını başını almışsın, ne olacak senin bu halin bilmiyorum...

Neyse o mevzuyu çok karıştırmadan hediyeni verip sıyrılıyorum aradan.
Azeri kızı dinler misin bilmiyorum ama sağlam ve kaliteli bir ses...

Reactions: Çiğdem and Bully
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem