Aaa tşşkler cnmBeğeneceğini biliyordum.Aynen kıpır kıpır neşe dolu bir şarkı senin gibi
Bir ara yine bahsetmiştim klipsiz olup klipliler kadar büyük hitlerinden bir şarkı yanı
Aaa tşşkler cnmBeğeneceğini biliyordum.Aynen kıpır kıpır neşe dolu bir şarkı senin gibi
96 lıyım ben
Şimdi oldu 92 Aralık, yani 93'lü gibi görünüyorYok 99 luZaten öyle sandınız için teyzem yasındasın diyor .F@xemrexxx
92 li ama şuan ay olarak 2 yaşa çıktı çünkü 90 yılının aralığın son günlerinde doğmuş yanı okadar bekleyip bir kaç gün daha bekleyememiş 93 lü olmamak içinAma ay beni ilgilendirmez yıl olarak 1 yaş var
Zaten hediyen midemi kaldırdı
3 ay boyunca 2 yaş kalacak tabi o babannem yasındasın olarak anlatırŞimdi oldu 92 Aralık, yani 93'lü gibi görünüyorAklımda bir şekilde doğru kalmış
Aynen 1 var yaş aranızda, ama yaptığı algı işte çok tehlikeli.Tüm forumu başka şekilde inandırabilir.
Kız nesi algı ben gerçekleri söylerim ben olmasam Forumdash ın adının faruk olduğu gibi gerçekler saklı kalacaktıŞimdi oldu 92 Aralık, yani 93'lü gibi görünüyorAklımda bir şekilde doğru kalmış
Aynen 1 var yaş aranızda, ama yaptığı algı işte çok tehlikeli.Tüm forumu başka şekilde inandırabilir.
Zaten öylesin
Aaa o dilini yerim maşşllah en gıcık olmayan paylaşımın benceZaten öylesinEkli dosyayı görüntüle 71258
Kesinlikle canım.Aaa tşşkler cnmBurası zaten sirk gibi hep diyoruz sizlerinde enerjileri çok güzel ikinci ailemiz yanı ve çoğu akrabamızdan daha yakınız birbirimize kesinlikle normal bir sanal alan değil burası
Bir ara yine bahsetmiştim klipsiz olup klipliler kadar büyük hitlerinden bir şarkı yanı
2005 sonrasını erkeklerde o kadınlarda Demet değerlendirdi 90lı yıllar şarkıcılarından diğerleri bir geriye gittilerKesinlikle canım.
Ah, en sevdiğim şarkısı.. Bulamam dedim bulamadım.. Eğlendirirken hüzünlendiriyor, bu da ona özel bir yetenek işte.Ne de güzeldi 2008 yazı.. Harikadır Nefes albümü..
Serdar sevgim 2000'lerden sonra başlıyor, sonra da seviş o seviş işte.2000-2010 arasına da o damga vurdu bence..
Hhaha ayy gerçekten süpermiş birde sankı rahmetli sana öteki taraftan okumusta sende aktarmıs gibisinMutlu Yıllar Çikocum. Nice güzel ve formülü yaşların olsun. Bizi kraliçesiz bırakma
Dur sana İnternete agnostiş kopyalayayım
Çulsuz bıraktın beni çiğdem
İlk sen çarptın beni çiğdem
Gurban olam sana çiğdem
Dertsiz başima dert açtin çiğdem
Efkarliyam bu gece çiğdem
Mırıldanma derinden çiğdem
En güzeli buymuş. @destere ile ortak şiirimiz
Hhaha ayy gerçekten süpermiş birde sankı rahmetli sana öteki taraftan okumusta sende aktarmıs gibisin@Harunnn60 gelip görmesin@Bully @mrt-06 @serhatt
Çok biliyor oSesin öbür dünyaya kadar gidiyor az konuş. Adam oradan rahatsız olmuş mırıldanma diyor.
İzledim canım, tam bize uygun emojiler.Ne kadar güzel, duygulandım vallahi.
Bu arada konudaki videoyu izlemeyi unutma canım sen de varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?