Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aaa evet reelde olsun forumda olsun çok güzel bir doğum günü geçirdim hepinize çok teşekkürler

Hahah nereden buluyorsun bu fotoları ya
İyi benzetmişler ama aferin karakuzulara, adamlara şimdiden kanım ısımdı
Aaa ilk 2 bölüm sezon finalinin son sahnesine nasıl geldik ölümü olucakmış yanı 3.bölümde başlayacak 2.sezon

@Çiğdem- cim minnoşumuz nice güzel mutlu yılların olsun geç oldu ama taşınma işlerimizden dolayı foruma zaman ayıramadım.

Aaa ilk 2 bölüm sezon finalinin son sahnesine nasıl geldik ölümü olucakmış yanı 3.bölümde başlayacak 2.sezon
Evet öyle tahmin etmiştim ben de zaten, fragman öyle bir izlenim bıraktı

Muhtemelen sezonun üçüncü bölümünde falan "Heyecanı Yok" eşliğinde parçalar hepsini Yamaç.
Birisi şunun telefonunu, müzik çalarını falan parçalasa da bütün güçlerini elinden alsa artık

tekrardan tebrikler

Ooo çok teşekkürler cnm kutlama konularında gözümüz seni arıyor

Ben kendi hakkımda bile tutamam aklımda bu kadar sevdiğim şeyi senin hafızan gerçekten süper

Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda konularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz

Bu defa doğum günü özel paylaşım hediyeleri seçtim,ayrıca fotolar konuya uyum sağladı

Birde son cümle için teşekkürler

Bu defa doğum günü özel paylaşım hediyeleri seçtim,ayrıca fotolar konuya uyum sağladı

Birde son cümle için teşekkürler
Aaa rica ederim ben teşekkür ederim cnm giflerin hepsi özelnlikle seçilmiş evet hepsini çok beğendim sevdiklerimizde karışık paket kutusu gibi