Yamacı tedavi etmek senin haddine mi düşmüş kokmuş karıOoo yamacı yakalayıp getirmişsin en güzel hediye kütük bey
Ben pansuman eder iyileştiririm onu @Bully @serhatt @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Yiğitt @Sherlock @mrt-06 @kerem
Yamacı tedavi etmek senin haddine mi düşmüş kokmuş karıOoo yamacı yakalayıp getirmişsin en güzel hediye kütük bey
Ben pansuman eder iyileştiririm onu @Bully @serhatt @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Yiğitt @Sherlock @mrt-06 @kerem
Aaa evet reelde olsun forumda olsun çok güzel bir doğum günü geçirdim hepinize çok teşekkürlerİyidir böyle şeyler, doğum gününüze renk gelmiş bak ne güzel, sıradanlıktan çıkmış En unutamayacağın doğum günlerinden olacak işte bu doğum günün
Zaten de güzelce eğlenmişsiniz mis gibi, daha nolsun
Aaa kıskanma ayoll sende medeti etYamacı tedavi etmek senin haddine mi düşmüş kokmuş karı
Hahah nereden buluyorsun bu fotoları ya İyi benzetmişler ama aferin karakuzulara, adamlara şimdiden kanım ısımdıOoo yamacı yakalayıp getirmişsin en güzel hediye kütük bey
Aaa ilk 2 bölüm sezon finalinin son sahnesine nasıl geldik ölümü olucakmış yanı 3.bölümde başlayacak 2.sezonHahah nereden buluyorsun bu fotoları ya İyi benzetmişler ama aferin karakuzulara, adamlara şimdiden kanım ısımdı
Hahah nereden buluyorsun bu fotoları ya İyi benzetmişler ama aferin karakuzulara, adamlara şimdiden kanım ısımdı
Aaa önemli değil cnm teşekkürler@Çiğdem- cim minnoşumuz nice güzel mutlu yılların olsun geç oldu ama taşınma işlerimizden dolayı foruma zaman ayıramadım.
Yine aynı semtteyiz uzak biyere gitmedik.Aaa önemli değil cnm teşekkürler
Sen nereye taşınıyorsun
Evden kovuldum desene ona ozamanYine aynı semtteyiz uzak biyere gitmedik.
Haha nerde o günler ablam evlendiğinden beri ev işlerine baktığım oluyor.Evden kovuldum desene ona ozaman
Evet öyle tahmin etmiştim ben de zaten, fragman öyle bir izlenim bıraktıAaa ilk 2 bölüm sezon finalinin son sahnesine nasıl geldik ölümü olucakmış yanı 3.bölümde başlayacak 2.sezon
Birisi şunun telefonunu, müzik çalarını falan parçalasa da bütün güçlerini elinden alsa artıkMuhtemelen sezonun üçüncü bölümünde falan "Heyecanı Yok" eşliğinde parçalar hepsini Yamaç.
Medet senin olsun Yamacı bana bırakAaa kıskanma ayoll sende medeti et
Aaa güzel hamarat erkek her zaman avantajlıdır @Maskeli Fedai de öyledir güzel yemek yapar @BullyHaha nerde o günler ablam evlendiğinden beri ev işlerine baktığım oluyor.
Ooo çok teşekkürler cnm kutlama konularında gözümüz seni arıyortekrardan tebrikler
Bu defa doğum günü özel paylaşım hediyeleri seçtim,ayrıca fotolar konuya uyum sağladıOoo çok teşekkürler cnm kutlama konularında gözümüz seni arıyor
Ben kendi hakkımda bile tutamam aklımda bu kadar sevdiğim şeyi senin hafızan gerçekten süper
Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda konularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz
Aaa rica ederim ben teşekkür ederim cnm giflerin hepsi özelnlikle seçilmiş evet hepsini çok beğendim sevdiklerimizde karışık paket kutusu gibiBu defa doğum günü özel paylaşım hediyeleri seçtim,ayrıca fotolar konuya uyum sağladı
Birde son cümle için teşekkürler