Evet bugün biricik Çiğdem'in doğum günü. Kendisi ile yaklaşık 4 yıldır tanışıyoruz ve bu süreçte bana o kadar çok ablalık yaptı ki anlatılmaz yaşanır derler ya o derece. Sadece bana değil tüm forumun sevgisini ve saygısını kazandı.
İlk geldiği günden beri neşesi ile foruma güneş gibi doğdu. Belki bazıları der ne abarttın diye ama hepimiz zaman zaman gerildik forumda zaman zaman üzüldük ama Çiğdem bir şekilde en kötü durumlarda bile neşesini kaybetmedi. Hala da derim enerjin o kadar çok iyi ki bizi bile neşelendiriyorsun. Ve bu insan bu kadar yıl oldu kimseye kin tutmadı.
Bu forumda çok güzel dostluklar var her biri çok çok ayrı değerli onlardan birisi de Çiğdem.
İşte bu güzel insanın bu gün doğum günü. Umarım hayatında her şey istediğin gibi olur ve hep mutlu olursun.
Nice senelere güzel insan..
İşte Hediyelerin
İlk önce doğum günü şarkın;
Buda sincaplı hediyen;
Buda benim sana hediyem. İkimizinde çok sevdiği bir Katy Perry şarkısıııı. Ama Türkçe sözlerini sadece koyayım çünkü şarkılı olanı telif yemiş.
@sokak sanati @mrt-06 @MayısKralı @xemrexxx @destere @Billy Kane @OzaN @XanTier @Tolstoyevski @S.G.A.T. @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Thequeer @Ahmed @Yiğitt