Pastanın resmini çekde bize yolla bariyoo cnm şuan hiçbirşey hazır değil 🙂🙂
akşama 18:00 gibi yapmayı düşünüyorum partiyi tabi sadece bizim kızları çağrıcam
Pastanın resmini çekde bize yolla bariyoo cnm şuan hiçbirşey hazır değil 🙂🙂
akşama 18:00 gibi yapmayı düşünüyorum partiyi tabi sadece bizim kızları çağrıcam
Sanki hiç pasta görmemiş gibi.Pastanın resmini çekde bize yolla bari
Nasıl yapmış diye merak ettimSanki hiç pasta görmemiş gibi.
Pastanın resmini çekde bize yolla bari
hahah eros çok doğru dedin cnmSanki hiç pasta görmemiş gibi.
aaaa evet bu senin dediğini izmirde olan bir arkadaşımda her doğum günümde söylüyor 9 eylülden dolayı daha çok seviyorum seni diyorNice senelere @Çiğdem- tam da İzmir'in kurtuluşuyla aynı gün doğmuşsun ne güzel.
çok tşşk ederim cnmNice mutlu yıllara.İyiki burdasın,umarım daha uzun yıllar böyle samimi mesajlarınla bu forumda olursun. Doğum günün kutlu olsun.
çokk tşşk ederimDoğum günün kutlu olsunnice mutlu yıllara
Umarım sadece 1 yılını değil, daha nice yıllarını doldurursun.çok tşşk ederim cnm
ben daha önce hiç bir forumda 1.yılımı doldurmadım hep aksilikler oldu görevlerimi brakıp ayrılmak zorunda kaldım yada başka bir foruma geçmiştik
bu forumda ilk olarak 1.yılımı doldurmayı çok istiyorum şurda 3 ay sonra oda olucak inş
çokk tşşk ederim
çokk tşşk cnm umarım bende öyle olmasını istiyorum burada olmaktan memnunumUmarım sadece 1 yılını değil, daha nice yıllarını doldurursun.
çokk tşşk umarım öyle olur hep birlikteMutlu Yıllar Çiko. Nice GÜZEL sağlıklı huzurlu yıllar.
çokk tşşk ederim inşşmutlu yıllar ablacım herşey gönlünce olsun
aaa bu sefer sıra bendeDoğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar.
Bu sefer de konu Çiğdem Batur'un çıkacak diye korktum ama doğru Çiğdem'miş bu sefer.
çokk tşşk cnmDoğum günün kutlu olsun Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?