Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

Nice senelere @Çiğdem- tam da İzmir'in kurtuluşuyla aynı gün doğmuşsun ne güzel.
aaaa evet bu senin dediğini izmirde olan bir arkadaşımda her doğum günümde söylüyor 9 eylülden dolayı daha çok seviyorum seni diyor

9 eylülün bir avantajıda şu var ramazan bayramına denk geldiği anlar oluyor geçen yıllarda bayrama denk gelmişti doğum günüm çifte tebrikler alıyordum insanlardan🙂🙂🙂

Nice mutlu yıllara.İyiki burdasın,umarım daha uzun yıllar böyle samimi mesajlarınla bu forumda olursun. Doğum günün kutlu olsun.

Nice mutlu yıllara.İyiki burdasın,umarım daha uzun yıllar böyle samimi mesajlarınla bu forumda olursun. Doğum günün kutlu olsun.
çok tşşk ederim cnm

ben daha önce hiç bir forumda 1.yılımı doldurmadım hep aksilikler oldu görevlerimi brakıp ayrılmak zorunda kaldım yada başka bir foruma geçmiştik
bu forumda ilk olarak 1.yılımı doldurmayı çok istiyorum şurda 3 ay sonra oda olucak inş

Doğum günün kutlu olsun
nice mutlu yıllara
çokk tşşk ederim

Umarım sadece 1 yılını değil, daha nice yıllarını doldurursun.

Mutlu Yıllar Çiko. Nice GÜZEL sağlıklı huzurlu yıllar.

mutlu yıllar ablacım herşey gönlünce olsun

Doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar.

Bu sefer de konu Çiğdem Batur'un çıkacak diye korktum ama doğru Çiğdem'miş bu sefer.

mutlu yıllar ablacım herşey gönlünce olsun
çokk tşşk ederim inşş

Doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar.

Bu sefer de konu Çiğdem Batur'un çıkacak diye korktum ama doğru Çiğdem'miş bu sefer.
aaa bu sefer sıra bende

çok tşşk ederim admin olarak kutlamasaydın kötü örnek olucaktın foruma 🙂🙂

Doğum günün kutlu olsun Çiğdem
çokk tşşk cnm

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrardan çokk tşşkler benden sizlere ufak bir hediye bu akşamkı kutlamamdan ufacık bir anımı sizinle paylaşmak istiyorum mum üfleme töreni

sizlerden ricam bu mesajıma alıntı yapmayın sonrakı zamanlarda kaldırıcam çünkü
konuda tamamen kalıcı durmasın sadece içimden geçti sizinle bu mutlu günümü paylaşmak istedim

@sürgünüm @Ahmad @Arslan Bey @OzaN @Yakamoz-Asi @xemrexxx
@pompy @kvp-medya @hızlı gonzales @Harunnn60 @KayıpSehir @ABAY_06
@denizz19 @eros @BesaleT @Maskeli Fedai @sokak sanati @china_shangai @DarkLeqenD
@mrt-06 @Forumdash @halukerogluFOX @batuhankaralar @-potterhead- @legolas9900
@-KADİR- @berkan @gizem ak @Yiğitt

Son düzenleme: