Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

Nice senelere @Çiğdem- tam da İzmir'in kurtuluşuyla aynı gün doğmuşsun ne güzel. :D
aaaa evet bu senin dediğini izmirde olan bir arkadaşımda her doğum günümde söylüyor 9 eylülden dolayı daha çok seviyorum seni diyor :kiki::kiki::kiki:
9 eylülün bir avantajıda şu var ramazan bayramına denk geldiği anlar oluyor geçen yıllarda bayrama denk gelmişti doğum günüm çifte tebrikler alıyordum insanlardan🙂🙂🙂

Nice mutlu yıllara.İyiki burdasın,umarım daha uzun yıllar böyle samimi mesajlarınla bu forumda olursun. Doğum günün kutlu olsun. :X

Nice mutlu yıllara.İyiki burdasın,umarım daha uzun yıllar böyle samimi mesajlarınla bu forumda olursun. Doğum günün kutlu olsun. :X
çok tşşk ederim cnm :bhr::bhr::bhr:
ben daha önce hiç bir forumda 1.yılımı doldurmadım hep aksilikler oldu görevlerimi brakıp ayrılmak zorunda kaldım yada başka bir foruma geçmiştik
bu forumda ilk olarak 1.yılımı doldurmayı çok istiyorum şurda 3 ay sonra oda olucak inş:bhr::bhr:

Doğum günün kutlu olsun :) nice mutlu yıllara :)
çokk tşşk ederim :bhr::bhr::bhr:

çok tşşk ederim cnm :bhr::bhr::bhr:
ben daha önce hiç bir forumda 1.yılımı doldurmadım hep aksilikler oldu görevlerimi brakıp ayrılmak zorunda kaldım yada başka bir foruma geçmiştik
bu forumda ilk olarak 1.yılımı doldurmayı çok istiyorum şurda 3 ay sonra oda olucak inş:bhr::bhr:

çokk tşşk ederim :bhr::bhr::bhr:
Umarım sadece 1 yılını değil, daha nice yıllarını doldurursun. :bhr: :D

mutlu yıllar ablacım herşey gönlünce olsun :)
çokk tşşk ederim inşş:bhr::bhr::bhr:

Doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar. :)

Bu sefer de konu Çiğdem Batur'un çıkacak diye korktum ama doğru Çiğdem'miş bu sefer. :D:D
aaa bu sefer sıra bende :kiki::kiki:
çok tşşk ederim admin olarak kutlamasaydın kötü örnek olucaktın foruma 🙂🙂

Doğum günün kutlu olsun Çiğdem :)
çokk tşşk cnm :bhr::bhr::bhr:

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrardan çokk tşşkler benden sizlere ufak bir hediye bu akşamkı kutlamamdan ufacık bir anımı sizinle paylaşmak istiyorum mum üfleme töreni:kiki:
sizlerden ricam bu mesajıma alıntı yapmayın sonrakı zamanlarda kaldırıcam çünkü
konuda tamamen kalıcı durmasın sadece içimden geçti sizinle bu mutlu günümü paylaşmak istedim :bhr::bhr::bhr:

@sürgünüm @Ahmad @Arslan Bey @OzaN @Yakamoz-Asi @xemrexxx
@pompy @kvp-medya @hızlı gonzales @Harunnn60 @KayıpSehir @ABAY_06
@denizz19 @eros @BesaleT @Maskeli Fedai @sokak sanati @china_shangai @DarkLeqenD
@mrt-06 @Forumdash @halukerogluFOX @batuhankaralar @-potterhead- @legolas9900
@-KADİR- @berkan @gizem ak @Yiğitt

Son düzenleme: