evet evde ayrı dısarıda ayrı kutladık herşey istediğim gibiydiGünün tadını almışsın valla.
evet evde ayrı dısarıda ayrı kutladık herşey istediğim gibiydiGünün tadını almışsın valla.
hep böyle güleceğin nice doğum günlerine Pasta görünce canım tatlı çekti, evdeki daninoları mı yesemarkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrardan çokk tşşkler benden sizlere ufak bir hediye bu akşamkı kutlamamdan ufacık bir anımı sizinle paylaşmak istiyorum mum üfleme töreni
sizlerden ricam bu mesajıma alıntı yapmayın sonrakı zamanlarda kaldırıcam çünkü
konuda tamamen kalıcı durmasın sadece içimden geçti sizinle bu mutlu günümü paylaşmak istedim
@sürgünüm @Ahmad @Arslan Bey @OzaN @Yakamoz-Asi @xemrexxx
@pompy @kvp-medya @hızlı gonzales @Harunnn60 @KayıpSehir @ABAY_06
@denizz19 @eros @BesaleT @Maskeli Fedai @sokak sanati @china_shangai @DarkLeqenD
@mrt-06 @Forumdash @halukerogluFOX @batuhankaralar @-potterhead- @legolas9900
@-KADİR- @berkan @gizem ak @Yiğitt
doğum gününemi 🙂🙂ne zamandıVayy Be , benimkini daha çok var
hahahah tam boyutunu görmemişsin iyiki ozaman cnmhep böyle güleceğin nice doğum günlerine Pasta görünce canım tatlı çekti, evdeki daninoları mı yesem
24 ocak aklında bulunsundoğum gününemi 🙂🙂ne zamandı
hahahah tam boyutunu görmemişsin iyiki ozaman cnm
aaa ocak ayında burdaydım ben ama doğum gününü kutladığımızı hatırlamıyorum geri ilk ayımdı henüz tanısıp kaynasmamıstık galiba 🙂🙂24 ocak aklında bulunsun
@denizz19 açmıştı , ben kutladın diye biliyorumaaa ocak ayında burdaydım ben ama doğum gününü kutladığımızı hatırlamıyorum geri ilk ayımdı henüz tanısıp kaynasmamıstık galiba 🙂🙂
hatırlayamadım birden ama kutladıysam sorun yok cnm bana gelene kadar senin 2.doğum gününüde kutlamıs olucaz ocaktta@denizz19 açmıştı , ben kutladın diye biliyorum
Aynen yalnız sende yılın son gününde gelmiştirhatırlayamadım birden ama kutladıysam sorun yok cnm bana gelene kadar senin 2.doğum gününüde kutlamıs olucaz ocaktta
evet yıl basına 1 gün kala gelmiştim benimde 1.yılımı doldurmama 3 ay kaldıAynen yalnız sende yılın son gününde gelmiştir
Evt yaşlandığımı hissediyorumevet yıl basına 1 gün kala gelmiştim benimde 1.yılımı doldurmama 3 ay kaldı
sen 5 gün sonra dolduruyorsun 1.yılını😉
@-Çiğdem Abla neden biraz pastayı da almadın fotoğraf'a ?Vayy Be , benimkini daha çok var
@-Çiğdem Abla neden biraz pastayı da almadın fotoğraf'a ?
ben yaptım kızlarda azıcık yardım ettiler birlikte yaptık
Aynen artık bunları kafana takma herkes senin kim olduğunu iyi biliyor sen sadece mutluluğunu düşün [emoji5] [emoji5] [emoji126] [emoji112] [emoji122] [emoji133] [emoji133]ben yaptım kızlarda azıcık yardım ettiler birlikte yaptık
bugün bir konu altında fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum bu foruma geldiğim ilk zamanlarda braz yanlış anlaşılmalar olmuş iftiralara uğramıştım bugün bir konu açarak bu yanlış anlamalara bir son vericem sonrada daha çatlak seslere kulak asmayıp devam edicem 🙂🙂
sağ ol cnm bilmeyende bilsin yanı oyüzden aslında daha önceden yapmam lazımdı 🙂🙂Aynen artık bunları kafana takma herkes senin kim olduğunu iyi biliyor sen sadece mutluluğunu düşün [emoji5] [emoji5] [emoji126] [emoji112] [emoji122] [emoji133] [emoji133]