Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem

arkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrardan çokk tşşkler benden sizlere ufak bir hediye bu akşamkı kutlamamdan ufacık bir anımı sizinle paylaşmak istiyorum mum üfleme töreni:kiki:
sizlerden ricam bu mesajıma alıntı yapmayın sonrakı zamanlarda kaldırıcam çünkü
konuda tamamen kalıcı durmasın sadece içimden geçti sizinle bu mutlu günümü paylaşmak istedim :bhr::bhr::bhr:
10660347_362231920600378_8729117260571051295_n.jpg

@sürgünüm @Ahmad @Arslan Bey @OzaN @Yakamoz-Asi @xemrexxx
@pompy @kvp-medya @hızlı gonzales @Harunnn60 @KayıpSehir @ABAY_06
@denizz19 @eros @BesaleT @Maskeli Fedai @sokak sanati @china_shangai @DarkLeqenD
@mrt-06 @Forumdash @halukerogluFOX @batuhankaralar @-potterhead- @legolas9900
@-KADİR- @berkan @gizem ak @Yiğitt
hep böyle güleceğin nice doğum günlerine :bhr: Pasta görünce canım tatlı çekti, evdeki daninoları mı yesem :F

@-Çiğdem Abla neden biraz pastayı da almadın fotoğraf'a ?
@Çiğdem- ne dilek diledin ?

Pastayı senmi yaptın :D
ben yaptım kızlarda azıcık yardım ettiler birlikte yaptık:kiki::kiki:
bugün bir konu altında fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum bu foruma geldiğim ilk zamanlarda braz yanlış anlaşılmalar olmuş iftiralara uğramıştım bugün bir konu açarak bu yanlış anlamalara bir son vericem sonrada daha çatlak seslere kulak asmayıp devam edicem 🙂🙂
mqVYzR.jpg

ben yaptım kızlarda azıcık yardım ettiler birlikte yaptık:kiki::kiki:
bugün bir konu altında fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum bu foruma geldiğim ilk zamanlarda braz yanlış anlaşılmalar olmuş iftiralara uğramıştım bugün bir konu açarak bu yanlış anlamalara bir son vericem sonrada daha çatlak seslere kulak asmayıp devam edicem 🙂🙂
mqVYzR.jpg
Aynen artık bunları kafana takma herkes senin kim olduğunu iyi biliyor :) :) sen sadece mutluluğunu düşün [emoji5] [emoji5] [emoji126] [emoji112] [emoji122] [emoji133] [emoji133]

Aynen artık bunları kafana takma herkes senin kim olduğunu iyi biliyor :) :) sen sadece mutluluğunu düşün [emoji5] [emoji5] [emoji126] [emoji112] [emoji122] [emoji133] [emoji133]
sağ ol cnm bilmeyende bilsin yanı oyüzden aslında daha önceden yapmam lazımdı 🙂🙂