sokak sanati Emekli Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,592 Reaksiyon puanı 57,101 Puanı 1,061 7 Şubat 2017 #81 @dosimosi sanata sanatçıya edepsiz demişsin hiç yakışmadı.
Dosi Konu Sahibi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,560 Reaksiyon puanı 117,408 Puanı 1,060 7 Şubat 2017 #82 sokak sanati' Alıntı: @dosimosi sanata sanatçıya edepsiz demişsin hiç yakışmadı. Genişletmek için tıkla ... yoruma bak ya doğru sanat için soyunmak doğal birşeydi demi ?
sokak sanati' Alıntı: @dosimosi sanata sanatçıya edepsiz demişsin hiç yakışmadı. Genişletmek için tıkla ... yoruma bak ya doğru sanat için soyunmak doğal birşeydi demi ?
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,697 Reaksiyon puanı 41,352 Puanı 1,059 7 Şubat 2017 #83 dosimosi' Alıntı: Bir kere de şaşırtşaydın keşke Haklısın, benimkisi sadece bir umuttu ama boş çıktı ama bu yinede paylastığın videoları anlayışla karşılamama yetmiyor 😉 ben zaten gece bir ara uğrayıp görmüştüm. alıntı yapılmasaydıda göreceğimi görmüştum Genişletmek için tıkla ... yine taraf tutmuşsun akşam bir ara sanki bende yana gibi oldun bende umutlanmıştımda boş umutmuş işte sokak sanati' Alıntı: @dosimosi sanata sanatçıya edepsiz demişsin hiç yakışmadı. Genişletmek için tıkla ... sanatçıyı boşverde gösterdiği sanata saygısızlık etmesi hoş olmamış
dosimosi' Alıntı: Bir kere de şaşırtşaydın keşke Haklısın, benimkisi sadece bir umuttu ama boş çıktı ama bu yinede paylastığın videoları anlayışla karşılamama yetmiyor 😉 ben zaten gece bir ara uğrayıp görmüştüm. alıntı yapılmasaydıda göreceğimi görmüştum Genişletmek için tıkla ... yine taraf tutmuşsun akşam bir ara sanki bende yana gibi oldun bende umutlanmıştımda boş umutmuş işte sokak sanati' Alıntı: @dosimosi sanata sanatçıya edepsiz demişsin hiç yakışmadı. Genişletmek için tıkla ... sanatçıyı boşverde gösterdiği sanata saygısızlık etmesi hoş olmamış
xemrexxx Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 185,779 Reaksiyon puanı 142,728 Puanı 1,061 Konum İstanbul 8 Şubat 2017 #84 tebrikler @Doğu bu da hediyen biraz daha gayret edersen @destere seviyesine çıkabilirsin
Doğu Favori Üye Ölümsüz Üye Katılım 26 Ekim 2015 Mesajlar 13,697 Reaksiyon puanı 20,688 Puanı 860 Konum Ankara 8 Şubat 2017 #85 xemrexxx' Alıntı: tebrikler @Doğu bu da hediyen biraz daha gayret edersen @destere seviyesine çıkabilirsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
xemrexxx' Alıntı: tebrikler @Doğu bu da hediyen biraz daha gayret edersen @destere seviyesine çıkabilirsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,697 Reaksiyon puanı 41,352 Puanı 1,059 8 Şubat 2017 #86 Doğu' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... hiç yakıştıramadım sana hanı nerde kaldı alçak gönüllük alçak herif ) destere seviyesine ulaşırsın yakında denmiş senin buna cevabın estafurullah ne haddimize o mertebeye ulaşmak olmalıydı bunun yerine övgüyü lapurt diye yutmuşsun
Doğu' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... hiç yakıştıramadım sana hanı nerde kaldı alçak gönüllük alçak herif ) destere seviyesine ulaşırsın yakında denmiş senin buna cevabın estafurullah ne haddimize o mertebeye ulaşmak olmalıydı bunun yerine övgüyü lapurt diye yutmuşsun