Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "Bizimkiler" - 1. Bölüm

Bizimkileri duydum, birkaç sahnesini izledim. Lakin oturup da baştan sona izlediğim bir yapım değil. 2. Bölüm Mahallenin Muhtarları olursa Erkan Canın o diziyle ünlendiğini tanındığını söyleyebilirim. Belki de dizi tarihinin evcil hayvan olarak maymunun kullanıldığı ilk dizi olabilir.
Koçum Benim, Yılan Hikayesi, Çarli vb. Dizilerin bölümlerini merakla bekliyorum.

Konu için teşekkürler @serhatt yeni bölümleri bekliyoruz.

Reactions: serhatt
Mahallenin Muhtarları da aklımdaydı ama program devam etmeyecek gibi, o yüzden maalesef...

Yorumun için de ben teşekkür ederim.

Reactions: Royal_Highness
Teşekkür ederim ama değer bilmeyen insanlara değer vermek yıpratıcı oluyor...
Kanalıma yüklü tazminat ödersin. Ben hep seçici davrandım program alırken. Böyle ilk bölümden bizi bırakacaksan olacaklara hazırlıklı ol. Sana 1 ay müddet veriyorum

Şimdi okuma fırsatım oldu, güzel konsept yapmış sevgili @serhatt

Bizimkiler tabi ki 'hepimizinki'lerin izlediği bir dizidir ama benim yaşıma hitap eden bir dönem de değildi.

Bakıyorum ki baya seveni varmış, unutmayanlar da varmış.

Sadece bir ricam var @serhatt 'tan, yapacağın yeni bölümlerde hangi projeleri ele alacaksın onun listesini paylaşır mısın süpriz değilse ? Bilmiyorsan eğer biz önerelim

Kanalıma yüklü tazminat ödersin. Ben hep seçici davrandım program alırken. Böyle ilk bölümden bizi bırakacaksan olacaklara hazırlıklı ol. Sana 1 ay müddet veriyorum
Bu mesajından sonra en başta senin hatırına devam ettireceğim.

------

Teşekkür ederim değerli yorumun için.
Eğer izlemeyi düşünürsen kesinlikle pişman olmayacağını düşünüyorum.

Liste paylaşamam çünkü öyle bir liste yok, spontane gelişiyor bölüm konukları.

Reactions: Dosi
Bu mesajından sonra en başta senin hatırına devam ettireceğim.
keşke böyle tehdit ettirmek zorunda bıraktırmazsan

Bu konu daha iş görür. Hemen diğer konuya geçme

Ay bitmek üzere zaten. Diğer haftaya gel

keşke böyle tehdit ettirmek zorunda bıraktırmazsan

Bu konu daha iş görür. Hemen diğer konuya geçme

Ay bitmek üzere zaten. Diğer haftaya gel
Tehdit yüzünden değil de bana yaptığın fedakarlıklar sebebiyle kararımdan vazgeçtim.

Yarın ki duruma göre bakarım bence güncelleme gelmeli gibi zaten konu hazır sayılır.

Reactions: Dosi
Tehdit yüzünden değil de bana yaptığın fedakarlıklar sebebiyle kararımdan vazgeçtim.

Yarın ki duruma göre bakarım bence güncelleme gelmeli gibi zaten konu hazır sayılır.
Dur sana Dm’de bir detay vereyim sonra kararı kendin ver

Tekrar bölümleriyle hafta içi hergün 20.00’de Tivi 6’da.
Tesadüfün bu kadarı @Dosi
Telegram da takip ettiğim kanalda karşıma çıkana bak.

Reactions: serhatt and Dosi