Ben de onu diyecektim hiç AB'de o civarlara düşmedi. Yine gümledin.![]()
Bir hafta almıstı dalga geçmiştim az önce gösterdiniz reytingleri 5 almıs o haftayı diyordum sanırımhayal görmeye devam et![]()
bi haftadan bişey olmazBir hafta almıstı dalga geçmiştim az önce gösterdiniz reytingleri 5 almıs o haftayı diyordum sanırım![]()
![]()
![]()
Bakmadığın için böyle abuk subuk konuşuyon işteOndan sonrasına hiç bakmadım![]()
![]()
![]()
Ab de ben hiç 5 aldığımızı hatırlamıyorumda totalimizde çoğu diziden iyi
ABC1 reytingi o AB değil.![]()
Ab de en düşük kaç aldı çok iyi hatırlıyorum ab de de çöktü diye dalga geçmiştik sıralamada baya gerideydiBi kereden bişey olmaz dedik kapa konuyu![]()
Yeter dedim aaaaaAb de en düşük kaç aldı çok iyi hatırlıyorum ab de de çöktü diye dalga geçmiştik sıralamada baya gerideydi![]()
Ne inat var sende de.Ab de en düşük kaç aldı çok iyi hatırlıyorum ab de de çöktü diye dalga geçmiştik sıralamada baya gerideydi![]()
AB diye önümüze Total reytingi koyma da.
Aaa hangi şeydi unuttum bir o konuyu bulayımda orda devam ederizAB diye önümüze Total reytingi koyma da.![]()
Geceyi göremeden geber inş
Sıralama olarak çok gerideydi Ab de ama reytingini hatırlamıyorum Ab de de çökmüş demiştimCehennemin dibine git![]()
diss atmaya yoruldum,artık kapasan şu çeneniSıralama olarak çok gerideydi Ab de ama reytingini hatırlamıyorum Ab de de çökmüş demiştim@Aserat
Hahah Aaa sen Eşkiya izleyicisin bir de tühh sanadiss atmaya yoruldum,artık kapasan şu çeneni![]()