Ben de onu diyecektim hiç AB'de o civarlara düşmedi. Yine gümledin.
Bir hafta almıstı dalga geçmiştim az önce gösterdiniz reytingleri 5 almıs o haftayı diyordum sanırımhayal görmeye devam et
bi haftadan bişey olmazBir hafta almıstı dalga geçmiştim az önce gösterdiniz reytingleri 5 almıs o haftayı diyordum sanırım
Ondan sonrasına hiç bakmadımbi haftadan bişey olmaz
Bakmadığın için böyle abuk subuk konuşuyon işteOndan sonrasına hiç bakmadım
Ab de ben hiç 5 aldığımızı hatırlamıyorumda totalimizde çoğu diziden iyi
ABC1 reytingi o AB değil.
Ab de en düşük kaç aldı çok iyi hatırlıyorum ab de de çöktü diye dalga geçmiştik sıralamada baya gerideydiBi kereden bişey olmaz dedik kapa konuyu
Yeter dedim aaaaaAb de en düşük kaç aldı çok iyi hatırlıyorum ab de de çöktü diye dalga geçmiştik sıralamada baya gerideydi
Ne inat var sende de. O dediğin hafta AB'de 6, ABC1'de 5 küsüre düşmüş ama ona rağmen ilk 5'teydi. Sen bence bir keresinde Total'de 7-8. olduğu zaman laf atmışsındır kesin onunla karıştırıyorsun.Ab de en düşük kaç aldı çok iyi hatırlıyorum ab de de çöktü diye dalga geçmiştik sıralamada baya gerideydi
Aaa hangi şeydi unuttum bir o konuyu bulayımda orda devam ederiz @serhattAB diye önümüze Total reytingi koyma da.
Sıralama olarak çok gerideydi Ab de ama reytingini hatırlamıyorum Ab de de çökmüş demiştim @AseratCehennemin dibine git
diss atmaya yoruldum,artık kapasan şu çeneniSıralama olarak çok gerideydi Ab de ama reytingini hatırlamıyorum Ab de de çökmüş demiştim @Aserat
Hahah Aaa sen Eşkiya izleyicisin bir de tühh sanadiss atmaya yoruldum,artık kapasan şu çeneni