Sonunda biri izlediğim bir diziyle geldi. Karagül'ü herkes biliyor, ama Gültepe erkenden bittiği için bilmeyenlere duyurmak güzel bir misyon olacak. Hatta kafadan 10 puan bile vereyim sana.
Hem totalde hem AB'ye hitap edeceğim. Sahnelerim hazır. 8 bölüm ama bir sürü özel sahne varSonunda biri izlediğim bir diziyle geldi. Karagül'ü herkes biliyor, ama Gültepe erkenden bittiği için bilmeyenlere duyurmak güzel bir misyon olacak. Hatta kafadan 10 puan bile vereyim sana.
Aferin, aferin.Hem totalde hem AB'ye hitap edeceğim. Sahnelerim hazır. 8 bölüm ama bir sürü özel sahne var
Biliyorum, ama farklı dizilerin olması sanki daha iyi olur diye düşünüyorum. İstersen sen başka bir dizi düşün, ama bulamazsan Karadayı ile katılmana izin verebilirim.Geçen sezon yarım kalması kötü oldu. Bence katılmak isteyen katılmalı geçen seneki yarışmacısıyla
Yani ben Karadayı ile katılmayı isterim yine
Aslında aklımda Kösem var ama belki @xemrexxx alır diye düşündümBiliyorum, ama farklı dizilerin olması sanki daha iyi olur diye düşünüyorum. İstersen sen başka bir dizi düşün, ama bulamazsan Karadayı ile katılmana izin verebilirim.
Kösem mi ilk hafta aranan kan bulunduAslında aklımda Kösem var ama belki @xemrexxx alır diye düşündümeğer o katılmazsa Kösemle, katılırsa Karadayı ile katılırım
O kan snn kanin olacakKösem mi ilk hafta aranan kan bulundu
Onu Batuhan seçti ama sen başka dizi seçEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sonunda kadar
Onu Batuhan seçti ama sen başka dizi seç
Kurtlar Vadisi geçen sezon seçilmişti.Kurtlar Vadisi Pusu
Katılmaktan vazgeçecekKurtlar Vadisi geçen sezon seçilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?