Sıyırtık Aserat zaten kafayı üşütmüş düttürü dünya yaşıyor
Sıyırtık Aserat zaten kafayı üşütmüş düttürü dünya yaşıyor
Biraz deneme gibi bir şey aslında. Çünkü çabuk sıkılabiliyorum ve beklediğim kadar ilgi görmezse vazgeçebiliyorum, ama bir yandan da finalsiz bitmesi pek hayırlı olmaz. Bu yüzden böylesi şimdilik daha iyi gibi.@Aserat 10 kişiyle zevki çıkmaz bu işin. Zaten kışada sarkmaz. Bir hafta içinde başlarsa Ağustos'ta biter. İkili elemede yapabilirsin
Leyla ile Mecnun'u insanlara duyurmak için çok iyi bir fırsat katılsam mı?
Eski yarışmama EDHO ile katılmayı düşünüyorum, zaman bulabilirsem başvururum
O zaman isimlerinizi konuya ekliyorum, haberiniz olsun.İnanır mısın güçen @batuhankaralar a mesaj atmıştım başlatsana diye. Çok iyi oldu @Aserat
İlişki Durumu: Karışık ile geliyorum.
Süresi ne zaman. Ben haftaya Cuma'dan sonra müsait olurum anca.Biraz deneme gibi bir şey aslında. Çünkü çabuk sıkılabiliyorum ve beklediğim kadar ilgi görmezse vazgeçebiliyorum, ama bir yandan da finalsiz bitmesi pek hayırlı olmaz. Bu yüzden böylesi şimdilik daha iyi gibi.
O zaman isimlerinizi konuya ekliyorum, haberiniz olsun.
Gelecek hafta sonu başlatabilirim, henüz net bir takvim belirlemedim.Süresi ne zaman. Ben haftaya Cuma'dan sonra müsait olurum anca.
Okey katılırım o zaman.Gelecek hafta sonu başlatabilirim, henüz net bir takvim belirlemedim.
Kırgın Çiçekleri düşünüyordum ama MayısKralı istiyorsa verebilirim belki@denizz19 onu seçmeye karar verdiyse moralini bozma bence.
Sen yarış da ne olursa olsun.Kırgın Çiçekleri düşünüyordum ama MayısKralı istiyorsa verebilirim belki
O kadar çok mu istiyorsun beniSen yarış da ne olursa olsun.
Bir dizi bulursam katılırım aslındaO zaman kesin Sevdaluk.
Aslında çok basit bir format, sadece her hafta seçtiğin bir diziden sahneler göndermen gerekiyor. Katılımını bekliyorum.
Tamam o zaman. Haftaya başlıyoruz, o zamana kadar kendine bir dizi bulabilirsin.Bir dizi bulursam katılırım aslında
Kırgın Çiçekleri düşünüyordum ama MayısKralı istiyorsa verebilirim belki
Bu sefer gerçekten bitireceğim.Ayy 1.sezonu yayından kaldırılmış bir programın ikinci sezonuna katılasım gelmiyor hiç.
Tamam bir araştırayım bildiririm diziyi umarım iyi bir dizi bulurumTamam o zaman. Haftaya başlıyoruz, o zamana kadar kendine bir dizi bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?