Ah gidi günler ahh. Bana dizinin bir sahnesini hatırlattın, yine duygulandık durduk yere.Olmadı işte buraya kadarmış belki başka yerde başka bir zamanda karşılaşsaydık Leyla ile Mecnunla her şey daha farklı olurdu
Ah gidi günler ahh. Bana dizinin bir sahnesini hatırlattın, yine duygulandık durduk yere.Olmadı işte buraya kadarmış belki başka yerde başka bir zamanda karşılaşsaydık Leyla ile Mecnunla her şey daha farklı olurdu
Benim Sevdaluk dizim geldi şimdi aklıma. O da çok güzeldi ama sistem onu da harcadı sorarım sana kaliteli MEnes sen izledin mi onuAh gidi günler ahh. Bana dizinin bir sahnesini hatırlattın, yine duygulandık durduk yere.İşte görüyorsun hayatın her anında dizinin bir sahnesi gelebiliyor aklına çünkü dizi hayatın ta kendisi.Böyle bir başyapıttan mahrum kalmak acı verici.
2 3 bölüm bakıp bıraktığımı hatırlıyorum.Benim Sevdaluk dizim geldi şimdi aklıma. O da çok güzeldi ama sistem onu da harcadı sorarım sana kaliteli MEnes sen izledin mi onu
Adı üstünde sen orijinal karadenizlisin onlar orijinal karadenizli değiller. Ayy yine sinirlendirdi beni.2 3 bölüm bakıp bıraktığımı hatırlıyorum.Nasıldı pek hatırlamıyorum ama bana biraz yapmacık gelmişti. Orjinal Karadeniz'li olarak yapay şivenin nasıl olduğunu hemen anlıyorum ve pek inandırıcı gelmiyor bana dizideki konuşmalar.
Tamam işte orada yapılan geyikler beni etkileyemiyor o yapay dille ne yapim.Adı üstünde sen orijinal karadenizlisin onlar orijinal karadenizli değiller. Ayy yine sinirlendirdi beni.
Sus döverim seniTamam işte orada yapılan geyikler beni etkileyemiyor o yapay dille ne yapim.Madem Karadenizli değiller yapmasınlar yapay şiveyle o tarz işler.
Relax bro just be cool.Sus döverim seni
All Star'a kaliteli bi dizi şart Geniş Aile dedim kusura bakma.Kendi programım olmadığı için etkisi olur mu bilmem ama dur deneyeyim.
@Bully şu oylarını çabuk yolla bence Kuzey Güney'in elenmesini istemezsin hoş zaten elenmeyeceğin de aşikar da neyse umarım darbe çıkar da final puanlarına TSK el koyar
@xemrexxx oy yolla lan o patates kafanı soyar cin ali suratı çizerim çabuk.
@Forumdash sen kullanmasan da olur sanırım inşallah foruma girişin kısıtlanır yarışma bitene kadar sonra da yeni sezonda haber alırız senden.
@ozgur2113 oy yolla kara çocuk çabuk ol. Bekliyorum.
@MayısKralı o oylarını çabucak yollamazsan yeni yazacağın dizilerin tüm seyircisini engellerim okumasınlar diye elim uzundur.
@turkuazz sen unutmuşsundur oyunu bekliyoruz
@Harunnn60 Eğer Katy Perry için benden destek bekliyorsan şu oyunu yolla.
@batuhankaralar sen de kullanmasan olur zahmet etme
@MasacRE- senin de pek hayırlı oy vereceğini sanmıyorum görmezden gelebilirsin
@Billy Kane en büyük destekçim olmaya ne dersin oy yolla çabukEkranella da yolunu yaptım o kadar.
Gerçek sadece benim.Relax bro just be cool.Theese are only truths.
Saftirik dizi savaşları için oyunu kullan dedim ankete demedimAll Star'a kaliteli bi dizi şart Geniş Aile dedim kusura bakma.
O kadar zamanım yok.Gerçek sadece benim.
Saftirik dizi savaşları için oyunu kullan dedim ankete demedim
Laa ne zamanı 3 tane video var zaten toplasan 10 dakikanı alırO kadar zamanım yok.
Çalışıyorum akşamda dışarda oluyorum ya da direk yatıyorum falan olmuyo yani.Laa ne zamanı 3 tane video var zaten toplasan 10 dakikanı alır
Tamam o halde sen direk 3 puanı Benim Adım Gültepe alacak şekilde yolla Aserata. Genelde işi olanlar için bu tarifeyi uyguluyoruz.Çalışıyorum akşamda dışarda oluyorum ya da direk yatıyorum falan olmuyo yani.
Çok iyi düşünülmüş bi uyguluma öyle yapalım bizde o zaman.Tamam o halde sen direk 3 puanı Benim Adım Gültepe alacak şekilde yolla Aserata. Genelde işi olanlar için bu tarifeyi uyguluyoruz.
Oylarını da göndersen tadından yenmez.Ankete oyumu kullandımTabiki de Kösem'im olmalı
Bir isim daha işaretledim o da Medcezir oldu, erken elendi kesinlikle@turkuazz
Ben söyledikten sonra yollayan oldu muOylarını da göndersen tadından yenmez.
İşte biz buna fark-ı korku diyoruz
Ama sadece onlar gönderdi, baskının dozunu biraz daha arttırsan güzel olur.İşte biz buna fark-ı korku diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?