Dizi Savaşları - 8. Hafta | Yarı Final

Sizce elenen yarışmacılardan hangileri All-Stars kadrosunda yer alsın?

• Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (batuhankaralar)

Oy: 1 7.1%
  • Geniş Aile (Çiğdem-)

Oy: 6 42.9%
  • Kırgın Çiçekler (MayısKralı)

Oy: 3 21.4%
  • Medcezir (turkuazz)

Oy: 4 28.6%
  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem (ozgur2113)

Oy: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Olmadı işte buraya kadarmış belki başka yerde başka bir zamanda karşılaşsaydık Leyla ile Mecnunla her şey daha farklı olurdu :A
Ah gidi günler ahh. Bana dizinin bir sahnesini hatırlattın, yine duygulandık durduk yere. :A İşte görüyorsun hayatın her anında dizinin bir sahnesi gelebiliyor aklına çünkü dizi hayatın ta kendisi. :A Böyle bir başyapıttan mahrum kalmak acı verici. :A

Ah gidi günler ahh. Bana dizinin bir sahnesini hatırlattın, yine duygulandık durduk yere. :A İşte görüyorsun hayatın her anında dizinin bir sahnesi gelebiliyor aklına çünkü dizi hayatın ta kendisi. :A Böyle bir başyapıttan mahrum kalmak acı verici. :A
Benim Sevdaluk dizim geldi şimdi aklıma. O da çok güzeldi ama sistem onu da harcadı sorarım sana kaliteli MEnes sen izledin mi onu :A

Benim Sevdaluk dizim geldi şimdi aklıma. O da çok güzeldi ama sistem onu da harcadı sorarım sana kaliteli MEnes sen izledin mi onu :A
2 3 bölüm bakıp bıraktığımı hatırlıyorum. :A Nasıldı pek hatırlamıyorum ama bana biraz yapmacık gelmişti. Orjinal Karadeniz'li olarak yapay şivenin nasıl olduğunu hemen anlıyorum ve pek inandırıcı gelmiyor bana dizideki konuşmalar. :A

2 3 bölüm bakıp bıraktığımı hatırlıyorum. :A Nasıldı pek hatırlamıyorum ama bana biraz yapmacık gelmişti. Orjinal Karadeniz'li olarak yapay şivenin nasıl olduğunu hemen anlıyorum ve pek inandırıcı gelmiyor bana dizideki konuşmalar. :A
Adı üstünde sen orijinal karadenizlisin onlar orijinal karadenizli değiller. Ayy yine sinirlendirdi beni. :bağır:

Kendi programım olmadığı için etkisi olur mu bilmem ama dur deneyeyim. :D

@Bully şu oylarını çabuk yolla bence Kuzey Güney'in elenmesini istemezsin hoş zaten elenmeyeceğin de aşikar da neyse umarım darbe çıkar da final puanlarına TSK el koyar :A

@xemrexxx oy yolla lan o patates kafanı soyar cin ali suratı çizerim çabuk. :D

@Forumdash sen kullanmasan da olur sanırım inşallah foruma girişin kısıtlanır yarışma bitene kadar sonra da yeni sezonda haber alırız senden. :A

@ozgur2113 oy yolla kara çocuk çabuk ol. Bekliyorum.

@MayısKralı o oylarını çabucak yollamazsan yeni yazacağın dizilerin tüm seyircisini engellerim okumasınlar diye elim uzundur. :A

@turkuazz sen unutmuşsundur oyunu bekliyoruz :D

@Harunnn60 Eğer Katy Perry için benden destek bekliyorsan şu oyunu yolla. :A

@batuhankaralar sen de kullanmasan olur zahmet etme :D

@MasacRE- senin de pek hayırlı oy vereceğini sanmıyorum görmezden gelebilirsin :F

@Billy Kane en büyük destekçim olmaya ne dersin oy yolla çabuk :A Ekranella da yolunu yaptım o kadar. :A
All Star'a kaliteli bi dizi şart Geniş Aile dedim kusura bakma.:D:D

Ankete oyumu kullandım :A Tabiki de Kösem'im olmalı :A

Bir isim daha işaretledim o da Medcezir oldu, erken elendi kesinlikle :D @turkuazz