Çünkü o ikisine ağır tehditlerde bulundum normal olarak yolladılar. Diğerlerine tehdit sunmadım zaten turkuazz Bully falan yollarAma sadece onlar gönderdi, baskının dozunu biraz daha arttırsan güzel olur.
Çünkü o ikisine ağır tehditlerde bulundum normal olarak yolladılar. Diğerlerine tehdit sunmadım zaten turkuazz Bully falan yollarAma sadece onlar gönderdi, baskının dozunu biraz daha arttırsan güzel olur.
Ya harikasın ben daha oy kullanmadım anketede yarışmayada birazdan kullanayım çok teşekkürler medcezir içinAnkete oyumu kullandım Tabiki de Kösem'im olmalı
Bir isim daha işaretledim o da Medcezir oldu, erken elendi kesinlikle @turkuazz
Birazdan yollarım pc de değilim ama oylamaya kadar yollarımÇünkü o ikisine ağır tehditlerde bulundum normal olarak yolladılar. Diğerlerine tehdit sunmadım zaten turkuazz Bully falan yollar
turkuazz yukarda oylarını kullandığını yazmış ama.Oy gönderenler: @MEnes @Mr.At @denizz19 @MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz @Bully @Forumdash
Oy göndermeyenler: @xemrexxx @ozgur2113 @turkuazz @batuhankaralar @MasacRE- @Billy Kane
Son oy gönderme süresi yarın 12.00'e kadar uzamıştır!
Öte yandan @Çiğdem-'in de oylarını bekliyorum, aramızda geçen tatsızlığı geride bırakalım.
Evet, iki tarafa da eklemişim.turkuazz yukarda oylarını kullandığını yazmış ama.
Bi denerim.Evet, iki tarafa da eklemişim.
İstersen Kuzey Güney'i destekleyen biri olarak @Çiğdem-'i sen ikna et, şimdilik oy kullanmaya sıcak bakmıyor çünkü.
Kaçta açıklayacan?Sonuçların açıklanmasına az bir zaman kalsa da oylarınızı bekliyorum. @xemrexxx @Billy Kane