Çok bayık buldum.Bari sen biraz konuş, @Bully'den hayır yok.
Şarkı seçimimi nasıl buldun bu arada? Biraz alakasız bir soru oldu gerçi.
Çok bayık buldum.Bari sen biraz konuş, @Bully'den hayır yok.
Şarkı seçimimi nasıl buldun bu arada? Biraz alakasız bir soru oldu gerçi.
Asıl sensin bayık olan.Çok bayık buldum.
puanlar nerde kaldı takipteyizHey millet, nerelerdesiniz?
@Bully @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @HarzeM @batuhankaralar @Tzira @sokak sanati @destere @EFE UYSAL @GunesinOglu
Asıl sensin bayık olan.
Vaktim yok şu sıralar vizeler bastırdı.Bir kere izlesen hatrim yokmu
Zorlama işte gelmiyor kimse son oyu da açıkla bitsin gitsin.Hey millet, nerelerdesiniz?
@Bully @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @HarzeM @batuhankaralar @Tzira @sokak sanati @destere @EFE UYSAL @GunesinOglu
Asıl sensin bayık olan.
Şükür burda yüzüm güldüBu hafta konuk jürisi olarak bizi şereflendiren @xemrexxx'in oyları:
Parmaklıklar Ardında: 6
Poyraz Karayel: 5
Karadayı: 4
Beni Böyle Sev: 3
Kurtlar Vadisi: 2
Diriliş Ertuğrul: 1
SON 2 KİŞİ!
Gelecek hafta hepsini aynı anda açıklayacağım. Emek harcıyoruz, ama milletin umurunda değil.Vaktim yok şu sıralar vizeler bastırdı.
Zorlama işte gelmiyor kimse son oyu da açıkla bitsin gitsin.
Bu sahneyi bende yaşamıştımGelecek hafta hepsini aynı anda açıklayacağım. Emek harcıyoruz burada, milletin umurunda değil.
İyi de az sayıda yarışmacı kaldık zaten üç yarışmacı da online değil ne bekliyordun kiGelecek hafta hepsini aynı anda açıklayacağım. Emek harcıyoruz burada, milletin umurunda değil.
şaka maka 5 sayfa doldu nerdeyse yani öyle konuya alaka göstermiyorlarda diyemezsinGelecek hafta hepsini aynı anda açıklayacağım. Emek harcıyoruz burada, milletin umurunda değil.
Ne anlamda?
Çok haklısın, ama insanın morali bozulmuyor değil. Yine de 2. sezonda daha hareketli olacaktır sanırım.şaka maka 5 sayfa doldu nerdeyse yani öyle konuya alaka göstermiyorlarda diyemezsinyarışmacı sayısı azalınca jüri sayısını bollaştırman lazım başka türlü konuyu coşturmak zoryinede kalan yarışmacılara göre ve de 6 aydır devam eden yarışmaya göre ilgi hiçde fena sayılmaz
puanlarımla gurur duyuyorumForumun tadı tuzu, çiçeği böceği ve diğer her şeyi olan @destere'nin puanları:
Parmaklıklar Ardında: 6 puan
Poyraz Karayel: 5 puan
Karadayı: 4 puan
Beni Böyle Sev: 3 puan
Diriliş Ertuğrul: 2 puan
Kurtlar Vadisi: 1 puan
Vay @destere 5 puan iyidir teşekkürler sahnemi beğendiğine sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?