Desteklerini bekliyor olacağım canım@Bully ve @mrt-06 iddialı görünüyor sadece diğerleri sahne performanslarına göre sıralanır
- Hayat Bilgisi - mrt-06
- İçerde - Bully
@Bully @mrt-06
Peki Kardeş Payı?Yok mu? Zamanım olsa yüz tane vurucu sahneyi (özellikle Hülya'nınkileri) sıralarım burada. Bence bu önerimi bir düşün forumda da sevilen bir dizi sonuçta.
Bence şimdiden dizi düşünmeye başla yoksa yer kalmayabilir. Bulamazsan da jüriliğe alalım.
@Bully ve @mrt-06 iddialı görünüyor sadece diğerleri sahne performanslarına göre sıralanır
- Hayat Bilgisi - mrt-06
- İçerde - Bully
@Bully @mrt-06
O yarışmamıştı yazıyorum o zaman.Peki Kardeş Payı?
O yarıda kalan sezonu belki bu yaz telafi etmeye çalışırız ama eski sahnelere falan bakmak çok üşendiriyor. Başka dizi düşün sen.@Aserat Parmaklıklar Ardında seçemiyorum değil mi o yarıda kalmıştı kullanmak istiyorum da ondan
Yaprak Dökümüde favorin diyelim biz.
@Bully yine iddailı ama kuzey güney kadar kolay olmaz @mrt-06 da efsaneDesteklerini bekliyor olacağım canım
İnşallah Kuzey Güney gibi İçerde ile de ipi göğüslerizDizinin devam etmesi de avantaj benim için, eminim finale kadar daha ne efsane sahneler çıkacak
@Bully yine iddailı ama kuzey güney kadar kolay olmaz @mrt-06 da efsane
@sokak sanati ve @Yiğitt de kendileri gibi gıcık diziler bulmuşlar
Forever Leylaİlk hafta şu sahne ile gelip herkesi çıldırtabilirim. Herkesin özlem duyduğu kız kavgası.
1 Veririmİlk hafta şu sahne ile gelip herkesi çıldırtabilirim. Herkesin özlem duyduğu kız kavgası.
Forever Leyla
1 Veririm
Gökçe ve Deniz Çakır fanlarına oynayacağım.
Kızlar birbirini dövüyor işte ne 1'i.
YİĞİT ile senin dizilerin çok gıcık değiştirin benceForever Leyla
Sen de gıcıksın ama seni değiştiremiyoruz, kabulleniyoruz. O hesap işte @sokak sanatiYİĞİT ile senin dizilerin çok gıcık değiştirin bence
Aşkı memnu ve yaprak dökümünü hiç sevmezdim çok iyi sahne seçmeniz gerekecek @sokak sanatiSen de gıcıksın ama seni değiştiremiyoruz, kabulleniyoruz. O hesap işte @sokak sanati
Sahneye bakmadım dahaKızların kavgasını sevmedin mi benim favorim.
Sahneye bakmadım daha
bizim amcamızın mahallesindeydi bunların evi aşşağı sokaktaydı çekimde hemen hemen hepsini görmüştüm belki onun hatrına dşünürüm birşeyBak bakalım. Efsane kesin tam puan verirsin
Adnan Bey tam senlik, onun için bir şeyler düşün.bizim amcamızın mahallesindeydi bunların evi aşşağı sokaktaydı çekimde hemen hemen hepsini görmüştüm belki onun hatrına dşünürüm birşey
@Yiğitt de ise behlülün hatrına birşeyler dşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?