Kara Sevda daha önce yarışmıştı diye hatırlıyorum ama yine de bakayım.
Neyseki olmuyormuş
Kara Sevda daha önce yarışmıştı diye hatırlıyorum ama yine de bakayım.
Evet geçen sezon @turkuazz KS ile yarışmış yani değiştiremem. @sokak sanati
Neyseki olmuyormuş
en iyisi kendinle katıl sen ayollKaç hafta yarışmış. Aşkı Memnu kabul edildi buda edilsin.s.s
Efsane olacaktı. Ben çekiliyor o zaman.
en iyisi kendinle katıl sen ayoll
Adını jüri kadrosuna yazalım mı? Yoksa yarışmacı mı olacaksın?en iyisi kendinle katıl sen ayoll
Suan 2 dizi favorim ve bir dizi daha varki onla gelende hep ilk 3 te olma kapasitesinde
@sokak sanati etiketin gelmemiş :S
neyseki KS olmamiş
Bencede kabul edilebilir aslında öbür yarışmalarda daha önce yarışıp çok fazla hafta yarışmada olmayan yarışmacılarda kabul edilmişti @Aserat bir değişiklik yap @sokak sanati Kara Sevda ile yarışsınKaç hafta yarışmış. Aşkı Memnu kabul edildi buda edilsin.s.s
3 hafta yarışmıştım sanırım aslında öbür yarışmalarda olduğu şekilde bu yarışmada da çok fazla haftada yarışmada olamayan bir yapımla yarışılabilir tekrar bence bu olmalıdırKaç hafta yarışmış. Aşkı Memnu kabul edildi buda edilsin.s.s
Kara sevda Icerde ekibinin antipatisini kazandi bence cok ilerlemez3 hafta yarışmıştım sanırım aslında öbür yarışmalarda olduğu şekilde bu yarışmada da çok fazla haftada yarışmada olamayan bir yapımla yarışılabilir tekrar bence bu olmalıdır
Tam 5 aydır planlamıştım aslında İçerde ile yarışacaktım ama birkaç saniye ile kaçırdım Kaan için nasip oldu İçerde ile yarışmak,Suskunlar ile daha önce yarışıldı sanıyordum ama yarışan olmamış başta yarışayım diyordum ama bu sezon jüri olmaya karar aldımKara sevda Icerde ekibinin antipatisini kazandi bence cok ilerlemez
Suskunlar harika bir secim olur. sen juri olmaya karar verdin. Suskunlari secen zirvemden inmez. yildizlar yarisiyordada final puanlarini kapiyordu zaten
3 hafta yarışmıştım sanırım aslında öbür yarışmalarda olduğu şekilde bu yarışmada da çok fazla haftada yarışmada olamayan bir yapımla yarışılabilir tekrar bence bu olmalıdır
3 haftaydı sanırım,aslında kabul olmalıydı çünkü başka yarışmalardada kabul oldu birkaç hafta yarışanlar3 hafta ise izin vermesi lazım. Neyse bi düşüneyim ona göre baskı yaparım.
3 haftaydı sanırım,aslında kabul olmalıydı çünkü başka yarışmalardada kabul oldu birkaç hafta yarışanlar